onsdag 27. mars 2013

Påskekos..

Det er påskeferie, det er nydelig vær og jeg har hatt fri hele uka.. :)
Et tappert forsøk på å lade batteriene litt, for de har virkelig vært tomme, og det ser ut til at det funker.. :) Litt ihvertfall. 
Jeg har meldt meg på en along, en teppealong. Vi skal strikke et nydelig aran teppe i forskjellige fletteteknikker. Siden mønstrene er på engelsk, byr dette på en og annen utfordring, hehe.. Men vi er mange som strikker og kan dermed hjelpe hverandre underveis. 

Bilde lånt fra nettet

Bilde lånt fra nettet
Jeg strikker mitt teppe i Sandnes Smart, og det blir spennende å se om jeg klarer å få alle lappene sånn ca like store. Det er brukt forskjellige pinnestr på lappene, og det kan by på hodebry å få de like. 

Ellers er det virkelig tørke når det kommer til sying, har ikke rørt symaskinen siden før jul. :( Men håper å komme i gang snart.. Jeg strikker heller ikke så mye for øyeblikket. Men koser meg når jeg først får satt meg ned. 
Påska tilbringes hjemme på verandaen sammen med ungene. :) Vi skal kose oss med en tur eller to med kakao og engangsgrill.. Og ellers det som måtte falle oss inn. :) 

Min påskeløper sydd for noen år siden
Takk for at du tok turen innom, det setter jeg stor pris på!
Håper DU får en super påske!! :))

Forresten.... Det er snart tid for en GIVEAWAY her hos meg. Det nærmer seg 1års bursdag for bloggen min, tenk det har gått et år! STAY TUNED!! :)) 

Påskeklem fra
Quiltefeen

11 kommentarer:

 1. Hei Kristin. Koselig med livstegn fra deg igjen. Skjønner at du har tatt deg litt pause. Det er lov! Det er godt gjort å få en så populær blogg på ett år! Håper du får ei fin påske!! Her er det noen dagers ferie, og etterpå blir det, under over alle undere; flytting!!! Klem Siri:-)

  SvarSlett
 2. Det teppet blir jo bare utrolig fint! Nyt påsken:)

  SvarSlett
 3. Godt du har fått ladet opp litt! :)
  Herlig påskeløper! :)Kos deg med strikkinga! Det blir spennende og se det ferdige resultatet!
  Super påske til deg også Kristin!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 4. Det teppet var lekkert, er det mulig å melde seg på den alongen fortsatt? Det hadde jeg likt godt! God påske.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, søk opp Great american aran afghan teppealong 5 på FB og se om hun har flere plasser igjen.. :) Vet hun tar inn 100 stk pr gruppe.
   Lykke til! :)
   Kristin

   Slett
 5. Heisann og god påske til deg og, velkommen som ny følger skal du selvfølgelig være :-)Du Quilter, det er litt interessant, men jeg har ennå ikke forsøkt noe slikt. Min mor er en ivrig Quilter og jeg har noen duker og vesker hun har laget. Quilting er ialle fall noe jeg beundrer :-) Klem

  SvarSlett
 6. Det teppet er jeg spent på å se ferdig! Veranda- og småturer samt hjemmepåske redelig, da er det lett å få litt til på hobbyrommet også! Fint påskevorspiel du har!
  God påske til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Å så flott teppe...kunne godt tenke meg å strikke ....men engelsk kunnskapen er ikke god. Fint er det iallfall :)
  Ikke mye søm her heller.
  Kjekt er det å ha fri og det har jeg også :) tur blir det også her men påske uten hund :( . Snø har vi nesten ikke hatt og jeg klarer meg godt uten .
  Ønsker deg en fin påske min venn
  Smil og klem til deg

  SvarSlett
 8. Åååå det teppet har jeg strikket :) Det var en teppealong på Projo . Det var kjempegøy og teppet ble kjempefint :) Fortsatt god påske til deg og dine , klem fra Bente :)

  SvarSlett
 9. Det var et fint teppe. Gleder meg til å se ditt også:) På strikkeoppskrift.com har de en fin engelsk-norsk strikkeordliste. Har brukt den når jeg har strikket etter engelske oppskrifter.
  Fortsatt god påske :)

  SvarSlett