mandag 3. juni 2013

Elfe i sommerfarger, sokker og flere lapper

Det går litt tid mellom hvert innlegg om dagen, men døgnets timer strekker ikke til..
Har lange dager på jobb, trening og ungenes treninger.. Skulle gjerne klonet meg selv for å rekke alt jeg gjerne skulle ha gjort.. *sukk*
Meeeen, har da fått gjort litt håndarbeid innimellom slagene da.. :-)
På strikketreffet på Skarnes kjøpte jeg Arwetta garn i lilla og limegrønt som skulle bli til en ELFE sommertopp.. Den har vært ferdig en stund, så det er på tide å vise den..

Sånn blir det når jeg ikke har en fotograf tilgjengelig.. :-)

Den var litt trang på armene for noen uker siden, men treningen har gjort underverker.. :-D Den passer fint nå... Hurra!! :-) Strikket på pinne 3 hvis jeg ikke husker helt feil. Den var rask og enkel å strikke. Tror det blir en til i andre farger og 3/4 ermer..
Passer vel mindre bra sammen med en rutete shorts (*knis*) men det får stå sin prøve, hehe...

Mine deilige VALENTINRAGGER er også ferdige.. Du verden, dette går jo rette vei, blir jo ferdig med ting etterhvert.. :-)


Disse er strikket i Sterk fra DSA, og er rett og slett utrolig myke og gode å ha på..

Teppealongen jeg er med i på FB, går også fremover. Har nå strikket 6 lapper, og den siste var kjempeartig å holde på med.. :-)Den er strikket utenfra og inn. Den er ikke blokket enda, så derfor har den en litt rar form..
Det er så kjekt å strikke lapper, for det er ikke uoverkommelig å bli ferdig. Det kommer 3-4 lapper i måneden, og jeg har dermed tid til å henge med, selv om jeg har en veldig travel hverdag.
Denne lappen strikket jeg på en dag, innimellom husvask og kaffe på verandaen..

Teppet strikker jeg i Sandnes Smart

Nyter du sommerværet der du er?? Det gjør jeg!! Bare synd at jeg er inne på jobb så mange timer hver dag.. :-( Skulle heller vært ute!! Skulle vel tatt seg ut å flytte produksjonen av mat ut tenker jeg.. hihi.. Får heller glede meg til ferien tenker jeg..

Ha en alldeles herlig og kreativ mandagskveld!

Sommerklem fra
Quiltefeen1 kommentar:

  1. Ya veo que estas con las lanas,yo no sé hacer nada.Tu jersey es estupendo y me encantan los colores y los calcetines parecen muy calentitos.
    Ya te entraran ganas de coger las agujas de tela, el caso es disfrutar con ello.

    abrazos

    SvarSlett