mandag 20. oktober 2014

Ubrukte timer ønskes...

Har du noen timer i døgnet som du ikke har bruk for?? Jeg tar de gjerne i mot altså! :-)
Kanskje det hjelper å sende inn en ny søknad om flere timer i døgnet?? Har lenge tenkt tanken, og tror nesten jeg må gjøre et nytt forsøk.. Siste søknaden fikk jeg avslag på serru... :-p Hmm...

Vel... Inntil man får et tilfredsstillende svar på den søknaden, så får en gjøre det best ut av den tiden man har til disposisjon..
Selv om det går lang tid mellom hvert innlegg her, er jeg i full sving, og mer synlig på INSTAGRAM. Følg meg gjerne der :)


Startet på et Hitchhiker sjal i sommer, har gått og sett på dette garnet lenge, synes fargene er så flotte! :) Det er Cascade Herritage, og nydelig å strikke av.. 


Har også strikket meg en ny Ravello, dette mønsteret liker jeg veldig godt.. Fikk litt kula når jeg så at den mørke fargen farget av i hånda mi mens jeg strikket.. Tenkte at det går jo aldri bra når jeg strikker med hvitt også.. Sendte mail til Holst ( brukte Holst Supersoft) og fikk beskjed om at det var VELDIG viktig å vaske genseren i maskinen og IKKE for hånd! Tenkte at "ok, enten så går det, eller så går det ikke".. Og det gikk jo strålende!!! :) :) 
Kjempefornøyd!! 
Strikket på pinne 3,25, med bittelitt vidde, da jeg ikke er fan av tettsittende gensere.. Snublet også over et herlig vottemønster som jeg bare måtte ha! Dette er Grove Mittens, mønster finnes på Ravelry (får ikke linket via Ipaden, beklager) 
Strikket på pinne 4,5 i Drops Nepal. Myke, deilige votter som var en bursdagsgave til søs.. 
Dårlig bilde med dårlig lys, jeg er ingen fotograf.... :p


Blandt flere ting, så holder jeg nå på med et par enkle sokker i selvstripende garn fra StrayCat. Knall rosa og lime, blir nok nye sokker til å ha på jobben. Det er kaldt der, temperaturen pleier å ligge på rundt 7 grader, og går med raggsokker så og si året rundt. Er dermed også offer for mobbing, (vennskapelig vel og merke :) ) siden det bare er meg som visstnok er skikkelig frossenpinne.. :) 
Sokkene strikkes på pinne 2,75.. 

Ønsker deg en flott uke! 
Quiltefeen

3 kommentarer:

 1. Sorry, har ikke ett minutt til overs. Men jeg har et sparetips. Hvis du for eksempel ikke jogger så sparer du den tiden. Det samme gjelder om du ikke trener på helsestudio og sånt også. Noen bedre tips har jeg dessverre ikke. Men uansett, det var artig å se deg her igjen (er ikke helt klar for instagram enda, jeg..), og mye fint har du laget. Liker vottene spesielt godt:-)

  SvarSlett
 2. Genseren var flott i fargene! Mye fint du holder på med også:)
  Jeg har hatt for mye tid til å strikke, og hendene roper derfor etter en pause... Men litt håndarbeid blir det likevel:)

  SvarSlett
 3. Kjent problem med for lite strikketid. Det fungerte i en periode for meg da jeg jobbet natt på en stille og rolig plass, men når alt kommer til alt så er det godt å sove om natta ;) Veldig fin genser du har der, og fine farger sammen!

  SvarSlett