tirsdag 17. juli 2012

Ny pute

Jeg har strikket ny pute til sofaen, det var på tide med en liten oppgradering på den fronten. :) Jeg fikk låne PT Design hefte nr 93 av søsteren min, og der er det såå mye lekkert!! Nok en gang skulle jeg ønske meg flere par armer og maaange flere timer i døgnet.. :) So much to do....
Tror jeg vil ha et par puter til, de er satt på venteliste sammen med to tusen andre prosjekter..Jeg har strikket denne i Artic fra Trysil Garn, pinne 7, kjøpt på Europris.
Ble fornøyd med resultatet. :)

Jeg var i Oslo i går, dvs: Stoff og Stil, Ikea og Sandvika storsenter.. Jeg dro ene og alene til Stoff og Stil for å kjøpe magnetlåser, noe de SELVFØLGELIG IKKE HADDE INNE!!! "Vi får de inn i morgen, da".... Hmfrr.. Det hjelper meg SVÆRT lite, for jeg kjører ikke en time hver vei dagen etter, kun for de låsene! Nei da kan de bare være!!
Får bestille de på nettet istedet.. :)
Det ble litt fórstoff istedet for.. det ble som et bitte lite plaster på såret..
Kan ikke huske sist jeg handlet så lite på Ikea som i går. Etter å ha telt opp, satt jeg med 14 småting, og det er jammen ikke så gæli.. *smiler fornøyd*
Sandvika ble en springe-igjennom-tur da det begynte å bli sent, og skal heller ta med ungene inn en annen dag i ferien.. :)
Kom kjapt frem til at det er fullstendig umulig å få disse tre stedene inn i programmet samme dagen... Hver av butikkene er jo en dagstur i seg selv.. :) Stakkaren som var med meg inn på Stoff og Stil himlet i allefall med øynene når jeg sa at han slapp billig unna med kun en time.. hehehe...

Det var hverdagsglimtet for denne gangen... :) Ha en strålende kveld videre...

Quiltefeen

3 kommentarer:

 1. Så koselig den ble den puta de :)
  Det å ha mange prosjekter på gang det kjenner jeg godt til :) Men det er bare å ta fra stuen....
  Ha en fin dag i morgen.
  Klem fre Tine

  SvarSlett
 2. Hei, ja, jeg ser det er flere som sliter med å få tida til å strekke til. Alt takket være voldsomt med inspirasjon fra bloggene rundt omkring. Det gjør seg godt med strikketøy innimellom. Blir liksom litt mer sosial. Klem Siri:-)

  SvarSlett
 3. Søt og koselig pute!
  Jo takk, vi koste oss i Sandefjord! :)
  Været var ganske bra. Det regnet skikkelig en natt, men det var det hele. Det var så pent pyntet med blomster flere steder i sentrum og ellers i gatene. Det er en veldig koselig by du bor i! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett