mandag 30. juli 2012

Votter... I juli....

Det er visst sommer i følge kalenderen, men jeg begynner å tvile på at vi får noe sommer i år. Har vært en og annen flott dag innimellom, men mye regn og det har vært kaldt. Føler vel at det gjelder hele fjøla, og kan vel være en ørliten trøst.. :))

Innimellom mine store prosjekter har jeg noen små. Sånn er det bare, og det har jeg lært meg å leve med.. hihi...
Greit å ha litt å bytte på mener nå jeg da.. Hva synes du? Er du den som gjør ferdig en ting av gangen, eller er du som meg, som har førti-ørten ting på gang samtidig??

Jeg strikker votter..    i juli.. Det føles ikke helt riktig, men jeg koser meg.. :)


 Mønsteret og fargene falt jeg veldig for, delikat i hvitt og lysgrått. Mønsteret heter "Kristins Løytnantshjerter" og det er Wenche S Roald som har laget det. Mener jeg kjøpte det på Ravelry for en stund siden.
Jeg strikker i PT 5 Sport på pinne nr 3.


Sybilla har fått sommerferie, litt ufrivillig, og venter tålmodig på at jeg skal komme i rette stemningen igjen. Jeg har ikke sydd på lenge.
Har mange idéer i hodet, og håper jeg kommer i gang snart.
Enn så lenge koser jeg meg med pinner og garn, og det faktum at det begynner å bli såpass mørkt ute om kvelden at det er koselig med stearinlys på bordet.. :)))

Ha en fin fin kveld videre..


Quiltefeen

5 kommentarer:

 1. Nydelige votter du strikker! Artig med den kanten oppe;)

  SvarSlett
 2. Så fine votter! Iler inn på ravelry og søker etter oppskrift. :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine votter, og mønsteret er jo sommerlig, da!
  Jeg liker ikke å ha mange prosjekter på gang samtidig. I alle fall ikke mange store. Men har selvsagt noe småtteri som jeg tyr til i godstolen eller på tur eller ute i hagen.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Det var lekre votter i fine farger! Mønsteret var virkelig søtt! Akkurat nå har jeg altfor mange prosjekter gående. Kjenner at jeg blir litt stresset av det, for det kan ta lang tid før noe blir ferdigstilt.. Men det er så mye jeg har lyst til å lage, så da blir det bare slik ;) Kos deg med strikkingen!

  SvarSlett
 5. Flotte votter og W Roald lager så mange flotte mønster. Jeg er nok av de som kun har ett til to arbeider om gangen. Skulle jeg hatt flere så hadde jeg blitt stresset :-) og det er jo ikke meningen. Men listen over prosjekter jeg vil starte på er lang som et ondt (eller godt!!) år!

  SvarSlett