tirsdag 15. april 2014

Påskekos.. :)

Påsken er her, veldig kjærkommen må jeg si. Deilig å kunne ha 10 dager fri, og enda bedre når det er knallvær med sol og nydelig vårtemperaturer.. :)

"Paulie" jakka, som jeg har strikket i grått og knalloransje, er først ut i køen.. :) Må bli flinkere med bloggingen, det er litt tiltak å finne frem pc´n. Sitter bare på Ipaden og får ikke til å blogge derfra. (Skjerpings Kristin!!!!) :-p


Strikket i grå Silja og oransje Vandre på pinne 3. Jeg avsluttet med Icord kant. Det tok lang tid, men resultatet ble bra! :) Nå mangler tråfesting og knapper.. Den er strikket top-down. 

Kurs med Linda Marveng. Siste helga i mars var jeg så heldig å få være med på et designkurs med Linga Marveng. Det var en utrolig flott helg, med mye inspirasjon, hodebry(hehe) og masse skravling med herlige kursdeltagere. Det var kurs i å lage sine egne strikkeplagg fra bunnen av, og det var mye mer arbeid med det enn jeg hadde trodd! Ikke bare-bare å skrive mønster altså!!


Vi holdt til i Larvik Husflid sine lokaler på gamle Fritzøe Verk. :) Kjempestas å bli kjent med Linda, en fantastisk herlig dame som treffer deg midt i hjertet.. :) Og jaggu fant alle deltagerene tonen med én gang, det var utrolig koselig!!

Mitt nyeste prosjekt er teppet The Great North American Afghan.


Bilde lånt fra nettet

"Enda et?" spør sikkert den som har fulgt meg en stund.. Hehe..
Ja, jeg holder på med et annet teppe også, The Great American Aran Afghan.. :)
Der har jeg ikke mange lappene igjen før jeg er ferdig. Jeg bruker fridagene nå for å komme ajour med de lappene som mangler (3 stk).
Første delen av denne lappen er ferdig, etter litt knoting for å finne ut av det.. Som du ser, så ble det en del tråder å feste. :-/ Her var det å strikke "løse" deler som skulle settes inn etterhvert. Det skal en flettekant på utsiden av denne.

Jeg kryper tilbake til sofakroken og fortsetter på lappene mine, jeg..
Så må du ha en super påske, med eller uten håndarbeid. Nyt fridagene max!! 

Påskeklem fra
Quiltefeen
7 kommentarer:

 1. Heisann "nabo"
  Jeg bor en times tid fra deg, så vi er vel omtrent naboer, hi hi
  Så fin jakke du har strikket. Lekker altså.
  Og sikkert morro på det kurset du var på i Larvik. Skulle gjerne vært der selv , hadde jeg vist om det.
  Koselig blogg du har. Vi ses nok snart igjen.
  Påskehilsen fra meg.

  SvarSlett
 2. Så mange forskjellige flotte strikkemønster! Kos deg! Vestfold har vært deilig noen dager nå...... Har hatt noen dager på hytte der nede, vind og vakkert vær!

  SvarSlett
 3. Så koselig å se alt det flotte du holder på med Kristin!! Om du vil - så tar jeg gjerne å hjelper deg med å konstruere et skjørtemønster en dag, altså!! Bare gi meg et ord :-) Kanskje flere fra strikkekurset som vil være med også :-)
  Fortsatt riktig god påske!!
  Stor klem,
  Nina

  SvarSlett
 4. Los bloques son maravillosos y felices fiestas para ti también!!

  SvarSlett
 5. Her var det jamme mye flott! Paulie er en flott jakke,
  liker den veldig godt og GAAA er et fantastisk teppe!
  Mye å kose seg med her!

  NYT dagene og ha en deilige påske ;)

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 6. Mye flott strikking her. God påske

  SvarSlett
 7. Masse flott strikking!
  Ønsker deg ei finfin påske!

  SvarSlett