mandag 24. september 2012

Projo Produkter + Flott give away

For en stund siden var jeg så heldig å bli kjent med Mai Lis som driver Projo Produkter. Dette er en super garnbutikk i Skarnes som også har nettbutikk.  Der er det mye lekkert garn, garnpakker, utstyr m.m..
Jeg har fått lov til å bli med på lasset, og er nå blitt konsulent for Projo. Det vil si, at jeg skal rundt på messer, strikkekaféer, husfliden, til venninnegjengen, symøtet, osv, for å holde demoer. Vi er totalt 10 konsulenter på landsbasis.
Jeg er konsulent for østlandet, og om det skulle være av interesse å ha en demo hjemme hos deg og venninnene, på symøtet, strikketreffet, eller som et innslag i quilteforeningen, syforeningen osv, så ta gjerne kontakt med meg. 
I tillegg til garn, strikkepinner og utstyr, finnes det ferdige strikkepakker med garn og mønster til votter, sokker, og sjal til en veldig grei pris. Jeg har en del varer som jeg tar med og viser frem, og kommer til å ha noen pakker som jeg kan selge der og da. Resten blir på bestilling..
Dette er helt nytt, og det er kjempespennende!! Litt annerledes enn det som allerede finnes som sminke, pynteting, tupperware, osv.. .:)

Ta en tur innom nettsiden og se hva de har da vel. :) Nettsiden har blitt ny, og den er ikke heelt ferdig. Tips: bruk menyen øverst så kommer du til produktet du ser etter :) Den er oppe og går veldig snart. Og skulle du ha lyst til å en demo, så ta kontakt.. :) Og om det blir for langt unna, så kan jeg videreformidle til en annen konsulent, som er nærmere deg.. 

Cadenza - Ayshia 45
Debbie Bliss ecobaby - 14006Malabrigo Lace - 611 Ravlery Red Kauni Effektgarn - EX 150gr


 Bente med bloggen Bente's Hobbyrom har en kjempeflott give away på gang.. Jeg har fulgt henne en stund, og hun lager såå mye flott!!

Hun har spesiellt en jakke/kåpe som jeg har veldig lyst til å strikke, men vet ikke om jeg tør å starte på et så stort prosjekt akkurat nå..:) Den ligger på bildet på forsiden hennes... *sikle*..
Jeg er i en små-prosjekter-som-blir-ferdig-periode, og siden det er begrenset hva jeg får gjort om dagen, så står den på ønskelisten min en stund til..
 Hvis du ikke har vært innom Bente enda, så anbefaler jeg at du tar en tur!

Det går fremover med albuen, jeg er i gang med trening og kan bruke den ganske greit. Jeg må bare være forsiktig så jeg ikke overdriver noe som helst, vil jo gjerne at den skal fungere i noen tiår til.. hehe.. :)

Helt i ro klarer jeg derimot ikke å sitte.. Jeg har meldt meg på to julemesser (for første gang), og har startet planlegging av hva jeg skal sy/strikke til dette.
Litt skummelt er det å skulle vise meg frem på denne måten, tenk hvis ingen liker tingene mine?? Det vet jeg jo at de gjør, har fått masse positive tilbakemeldinger, men tanken er der allikevel.. Jeg har bare laget til venner og familie, så det å skulle ut i "verden" er litt skremmende.. :)

Jeg ønsker deg en flott høstdag.. :)

Klem fra
Quiltefeen
3 kommentarer:

 1. Dette hørtes spennende ut! Så gøy å jobbe med hobbyen sin. Lykke til som konsulent, og god bedring med armen:)
  Hilsen Heidi

  SvarSlett
 2. Heisann :O) Det hørtes veldig interessant ut med en sånn demo kveld... Jeg er med på en strikkekafe, men vi er ikke veldig mange. Varierer mellom 5-12...ca. Men jeg skal forhøre meg litt med hun som driver den, så kanskje vi kan "skrape" sammen noen fler :O) Hadde vært veldig gøy :O)

  SvarSlett
 3. Så spennende det høres ut. Masse lykke til :)
  Klem fra Tine

  SvarSlett