søndag 18. august 2013

En ny favoritt..

Min nye favorittjakke er ferdig...
Strikket i Cascade 220 på pinne 4,5 i en nydelig lillafarge.. :) Garnet kjøpte jeg på strikketreffet på Skarnes i april. Eadon er ferdig montert.. Den har vært det en stund, og jeg har rukket å bruke jakka en del. Det merkes at det går mot høst, det er en helt annen luft ute.
Jeg er storfornøyd med jakka, og selv om det var litt mer jobb å montere denne enn andre plagg jeg har strikket, så er det ikke helt umulig at jeg strikker en til en gang. :)

Et lite tips:
Jeg tenkte at jeg skulle dele en grei måte å strikke mønster på.. Jeg bruker denne metoden, det er enkelt og du slipper at garnet tvinner seg.  :) HER ER LINKEN
 I morgen "flytter" Lillefeen og jeg inn på Rikshospitalet noen dager. Hun har noen ledd som må tappes igjen. Leddgikten slår ut i full blomst når det er varmt virker det som..
Masse håndarbeid er da en selvfølge, for det er SÅÅ KJEDELIG!!!! å sitte der inne og vente... og vente..... og vente.... og VENTE!!! *sukk*...Men hun blir helt fin etter tappingen, så det er vel verd å sitte der inne :)
Jeg skal pakke ned flere prosjekter, sånn at jeg ikke rekker å gå tom for håndarbeid.. hehe...Lillefeen tar nok også med seg håndarbeid, i tillegg er jo Ipaden et must, for ikke å snakke om verdens viktigste, uerstattelige ting: telefonen... :) Hehe..

Lillefeen og Yatzi

Jeg kikket igjennom "ufokaoset" mitt, det finnes mange ufoer... aaalt for mange... Huff, jeg er litt håpløs der, men trøster meg med at de blir faktisk ferdige.... Etter hvert... Etter laaaang tid... *knis* Så jeg har planer om å ta med meg et par stykker, sånn at jeg kan komme litt videre på de. Om de blir ferdige er en helt annen sak, men jeg skal da ha for at jeg gjør et tappert forsøk.. :)

Det stormer skikkelig ute.. Trærne ligger nesten flate, og det pøser ned.. Skikkelig innevær.. :) Koser meg jeg, når det er sånn. Det er det sikkert mange som gjør.
Så da ønsker jeg deg en flotters søndag, uansett vær.. :)

Klem fra
Quiltefeen

9 kommentarer:

 1. Nydelig jakke med flotte fletter! Lykke til til dere begge på sykehuset :)

  SvarSlett
 2. Flott jakke! Fellinga ser spesiell ut!?
  Strikketipset ditt ser jeg ikke.....
  Lykke til på sykehuset! Selv om deterkjedelig, er det godt å vite at alt vil bli bra etterpå! Og dere virker godt forberedt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. :) Ja, det er strikket et stykke på ermet som er sydd til for- og bakstykket på jakka. Synes den ble skikkelig fin.. :)
   Hmm, så rart.. Videoen vises hos meg, men jeg vet at om du bruker Ipad så vises det ikke...
   Vi er vant til å være på Riksen, så det går fint.. :)

   Slett
 3. Skikkelig fin jakke, kommer nok til å bli god fremover som høsten får mer tak, ja :-) Det er vel kjekt å ha med nok håndarbeide på sykehuset ja, venting er en kjedelig ting men nødvendig, lykke til lille-fe :-)

  SvarSlett
 4. Flott jakke! Lykke til på sykehuset - bra at dere har rikelig å holde på med der.

  SvarSlett
 5. Jakken din ble kjempefin!!
  Lykke til på sykehuset i morra, kjekt å ha med litt håndarbeid! :-)

  SvarSlett
 6. Jakken din ble superfin. Virkelig lekker - Lykke til med Riksenturen. Dette har jeg erfaring med også. Tror jeg snart har ventet halve livet mitt på det sykehuset..aller mest på det gamle :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig jakke Kristin :)Den ser ut som en superkosejakke . Lykke til på sykehuset , og kose deg med håndarbeide så godt du kan , klem fra Bente :)

  SvarSlett
 8. Så flott jakke du har strikket.
  Lange, kjedelige dager har jeg også tilbragt på Riks'n da eldstejenta var yngre. Utrolig kjedelig, men med strikketøy gikk dagene litt bedre. Og med mange i samme situasjon så var det alltid en eller annen å prate med.

  SvarSlett