onsdag 24. juli 2013

Vi har en grevling i taket....

Eller ihvertfall langs veien.. :)

Jeg satt på verandaen mandags morgen med kaffen, og bikkjene begynte å styre veldig i hagen.. Jeg reiste meg opp for å se hva det var, og jeg er sikker på at haka datt ned på tredje knapphull... På veien tuslet det en stor rugg av en grevling!!
Ikke rart Sara og Yatzy boffet. :) Herr Grevling lot seg ikke merke med hverken de eller meg (som sprang ut for å ta bilde).
Mandag fylte jeg 40 år.. 
Det har vært litt blandede følelser i forhold til det, hehe.. Jeg lider absolutt ikke av 40års krise eller noe i den duren. Tror jeg....
Neida, jeg har det ganske så bra med meg selv, jeg.. :)
Dagen passerte i stillhet, men var ute lørdagen før og spiste middag på brygga med tre gode venninner..  Det var veldig koselig. :)
Jeg fikk en kjempetøff Ipadmappe av sønnen min fra Frankrike. Kjøpt i Disneyland :) Ikke mange som har maken til min, altså!! :) :)


Han hadde bursdag dagen før meg, da ble han 14 år.. Herlighet så fort tiden går...
Han fikk datastyrt lego, som han programmerer via pc'n. Han er en kløpper på å bygge lego, og det dukker opp den ene kreasjonen etter den andre. For det meste våpen, og de funker!! Han kommer til å bli noe stort, det er jeg sikker på.. :)


Roy Robot er programmert til å gå fremover, bakover og snu seg rundt. Og mer blir det nok ettersom poden finner ut av hvordan han programmerer videre.

Litt småstrikk har det blitt i sola.


Ferdig med tre lapper til GAAA teppet.. (Great American Aran Afghan) Overkommelig i størrelse og mange herlige teknikker.. :)
Og koser meg med Elfe innimellom, men det er såpass stort nå at det blir litt varmt å ha det på fanget selv om det er bomull..

Nå skal jeg nyte de få dagene jeg har igjen av ferien min!!
Ha en fortreffelig onsdag!!

Klem fra
Quiltefeen

6 kommentarer:

 1. Så gøy å se grevling da .. fine dyr. Jeg så et par for mange år siden.
  Gratulerer så mye med 40 årsdagen som var! :)
  Stilig mappe du fikk! :)
  Kos deg videre med strikkinga, det så ganske avansert ut det flotte mønsteret.
  Ha en fin kveld!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med bursdagen din! Så flink sønn du har, som har plukket med seg så tøff ipad mappe til mamman sin! Han er nå både snill og omtenksom :O) Selv om man skal ha respekt for grevling (og andre ville dyr) er det nå koselig med dem :o) Ha fortsatt gode dager. Klem Lena

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått 40-årsdag!
  Så artig med en grevling i taket - eh..gata!
  Du verden, så flott det teppet ditt ser ut til å bli! Skal bli spennende å se det ferdig.
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 4. Så flotte GAAA-lapper du har strikket. Jeg har strikket nesten alle, men gikk tom for garn og fikk ikke tak i lik farge. Så det ble visst en ufo.... Smart sønn du har. Gratulerer med 40årsdagen.

  SvarSlett
 5. Så flotte GAAA-lapper du har strikket. Jeg har strikket nesten alle, men gikk tom for garn og fikk ikke tak i lik farge. Så det ble visst en ufo.... Smart sønn du har. Gratulerer med 40årsdagen.

  SvarSlett
 6. Hurra, hurra, hurra! Gratulerer med dagen som har vært! Hilsenen kommer litt i seneste laget fordi jeg ikke har vært så mye ine på bloggen en stund, men nå er jeg tilbake for fullt. Håper det står bra til med deg! Klemmer fra Siri:-)

  SvarSlett