lørdag 20. juli 2013

Sommeren er her tralllalllaaaa....

FANTASTISK!!!!
Jeg har ikke opplevd en flottere sommer på mange år. Det er sol på 4. uka, og temperaturen ligger konstant på 24-25 grader.. :)

Jeg nyter ferien i laaange drag. Strandturer og bare sløvings på verandaen. Hagen har også koblet at det er sommer, og begynner å vise seg litt frem, etter en heller laber start.

Dagliljen min (nede til venstre på bildet) kom med et brak i nydelige farger.. Skjønte også etterhvert hvorfor den blir kalt daglilje..... Den blomstret en dag!! Hihi...... Den har flere knopper, så det blir flere smil på meg.. :)


Det er ikke aktuelt for meg å sitte inne når det endelig er sol og varme ute.. Derfor blir det strikketøy fortsatt.
Jeg er ferdig med den lilla jakken min, nå skal den blokkes og monteres. Den er strikket i 5 deler, hver del for seg.. Puh!!! Det er lenge siden jeg har gjort!! Skjønner jo hvorfor, det er så mye mer jobb.. Men den blir knallfin da.. :) SÅNN BLIR DEN TIL SLUTT, gleder meg til å ta den i bruk når høsten kommer..


Skjellvika
 Lillefeen var uheldig å brenne seg på brannmanet på onsdag. Dermed var det uaktuelt å dra til sjøen dagen etterpå.. Derfor tok vi turen til Åsrumvannet ved Kvelde, og hadde en fantastisk dag med grilling og kos. 8 unger hadde venninna mi og jeg med oss, hihi.. Gikk så fint atte!! :)

Åsrumvannet (ferskvann)
Sandslottbygging, dykking (tror ikke de så veldig mye..), svømme til flåten og sløve i sola.. Mmmmmm.... Nydelig!! Og bank i bordet... Ingen maste om å dra hjem! Vi var der i nesten 6 timer.. :)

Nei, nå rømmer jeg ut igjen, kan da ikke sitte her må vite! Har jo sol som jeg må få med meg!! *GLIS*
Nyt dagen du også!!
Ut-i-sola-og-bli-brun-klem fra
Quiltefeen

2 kommentarer:

  1. Herlig, herlig, herlig! Jeg har ferie og nyter dag for dag!! i morra blir det nok en tur til Larvik:-) Det blir moro! Kos deg videre, Kristin:-)

    SvarSlett
  2. Så fint du koser deg! Ja, er veldig fornøyd med sommeren nå jeg også! Helt topp! Jeg har også ventet på blomstring både på den ene og den andre, men nå er det skikkelig fint og fargerikt! Så fine blomsterbilder du har satt sammen! Og genseren din blir nok flott (kikket på bildet). :)
    Kos deg videre! :)
    Klem Lisa

    SvarSlett