mandag 15. juli 2013

En kurv full....

.. Av LYKKE!! :)


Det er jo salg på bomullsgarn hos Drops... Det kunne jeg jo ikke lukke øynene for. :)
Jeg har vært på verdens koseligste garnbutikk i dag, Garn og Strikkekroken i Larvik.. :) Der jobber ei venninne av meg, og det er så koselig å ta turen bort for å skravle litt og selvfølgelig shoppe litt.. :) Tok med meg min mor, og hun gikk jo nesten av hengslene der inne, hihi.. :)
Til uka skal jeg ta med meg strikketøyet til butikken og holde venninna mi litt med selskap, siden hun skal være alene..
Drops Muskat og Safran har funnet veien ned i kurven min.. Fant en mørk lilla (selvfølgelig lilla), og sammen med en lysere en, så er det en ny ELFE på pinnene..


Når jeg strikker striper, så er det ikke kult å få forskyvning i overgangene når jeg skifter farge.. Det er ikke pent i det hele tatt, og har irritert meg mang en gang..
Jeg fant en måte å unngå det på, (det finnes sikkert mange måter å gjøre det på) og nå er overgangene nesten usynlige.. :)
På bildet over så er fargeskiftet rett nedenfor maskemarkøren, og det er ikke så lett å se, ikke sant?? Jeg deler gjerne tryllekunsten med deg.. :) Hihi.. Jeg strikker en runde med den nye fargen, og når jeg kommer til siste/første maske, så strikker jeg første maske sammen med masken nedenfor. Du stikker altså pinnen inn i masken under på en måte, og strikker begge maskene som en. Klikk på linken under, så ser du videoen av det.. Genialt!!
http://www.pickles.no/striper/Jeg skulle sy...... En veske var planen..... Vel..
Jeg har sydd, men det må i så fall være den rareste vesken ever.. hihi.
Jeg fikk det for meg at jeg ville ha en pallesofa på forsiden av huset. Pallene fikk jeg skaffet, og så var det puter da.. Skumgummi viser det seg å være litt kinkig å få tak i.. Og så ble det ganske dyrt.. I ihvertfall når jeg skulle ha den skåret til målene på pallen. Derfor tok jeg turen til Jysk og dro med meg to skummadrasser til 200 kr stk. :)
Stoff hadde jeg. Det var opprinnelig til gardiner på syrommet oppe. Siden jeg flyttet ned i kjelleren igjen, ble stoffet lagt i skapet. Fant det frem, og det var akkurat nok til å sy putetrekk. Storfornøyd med de!! Friskt og sommerlig..
Ryggputen er kuttet til, sånn at den passer til palleryggen (to paller som rett og slett står på høykant bak de andre).
Siden putene ble litt korte, så skal jeg lage et slags bord på enden. Må tenke litt på den der.. :)
Nå mangler det bare å få malt pallene hvite. Og det er jo såå tiltak!!!! Men siden jeg har to uker til med ferie, så skal jeg få gjort det snart. :)

Det er sommer i Sandefjord.. Selv om vi har hatt et par dager med litt overskyet, så nyter jeg virkelig dagene.. Derfor har jeg heller ikke kommet meg ned til "hula" mi.. :) Jeg sitter ute med strikketøyet istedenfor, og så får sying bare være til det blir innevær.. Nemlig!!

Ønsker deg en strålende sommer, enten du har ferie eller ei.. :)

Sommerklem fra
Quiltefeen

4 kommentarer:

 1. Unas lanas preciosas y el banco se ve genial.Felices vacaciones!!

  SvarSlett
 2. Fine farger du har på pinnene;) Og så lurt det var med det fargeskiftet!! Og jammen var det en tøff pallesofa du har laget deg:)

  SvarSlett
 3. Koselige bilder Kristen! Fint med planter til. :)
  Liker godt fasongen på ELFE genseren, måtte kikke.
  Stilig pallesofa du har laget deg, og så fine puter i glade farger. Hørtes lurt ut med et bord på enden. Du er så kreativ og flink! :)
  Ha en fortsatt strålende sommer du også og kos deg med strikketøyet ditt!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 4. Så fin den ELFE- genseren er, måtte kikke litt på linken. Du har valgt flotte farger. Takk for tips til å unngå hakk når man strikker striper -lurt!
  Det ble jo riktig så sommerlig i hagen med det fargeglade trekket på madrassene til ute-sofaen. Så kreativ du er!
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett