onsdag 3. juli 2013

Snart ferie!! :)

Endelig er det siste uka på jobb.. Dette har jeg sett frem til!! Fredag kl 14 begynner jeg på 3 ukers ferie.. :)

Det har blitt mye jobbing og lite håndarbeid den siste tiden, jeg har rett og slett hverken hatt tid eller overskudd. Men litt har jeg fått gjort.
Jeg har fått tak i et skap til, som jeg også måtte sage til for å få det til å passe på syrommet. (Du kan lese om min lille frustrasjon HER og HER.) Skapet er Billy fra Ikea, og jeg fant det på Finn til 300 kr.. :) Det har jeg brukt til å få litt orden på garnet mitt..


Jeg har da garn for et par prosjekter kan man vel trygt si.. hihi.. Jeg trodde jeg hadde mye (vel, det ER mye), men det er visst bare en dråpe i havet i følge mange av mine bekjente på FB.
Jeg fikk samlet det meste av garnet på et sted, og slipper å ha det liggende hist og her som det var før.. Og DU VERDEN så mye jeg fant rundt om kring!! Som jeg ikke husket at jeg hadde..( "Ååå deeeer var den, ja..  Næææh, har du sett da gitt..." ) Det var i grunn artig, og nå er det (enn så lenge) ryddig.. Deilig!!

Jeg har også investert i et sett med nye strikkepinner som jeg kom over hos LAVENDELGÅRDEN i Danmark.
Herlige KnitPro pinner hvor hver str har sin egen farge, og med utskiftbare vaiere. :) Fra str 3,5 til 8 i et lekkert brokadeetui. :) Gleder meg til å teste de!


I dag har jeg for en gang skyld vært i byen. Jeg drar ikke dit om jeg ikke har noe spesielt jeg må gjøre. Finner alltid så mye fint når jeg "ikke skal ha noe". Hihi... Men i dag gjorde jeg et unntak, og det resulterte i litt nye klær til mor, pluss et par sko (utrolig nok, jeg finner nesten ALDRI sko som jeg liker). Jeg fant ut at jeg har to par joggesko, et par sandaler og ellers ingen sko til hverdags som ser litt ok ut. Kan liksom ikke vasse rundt i vinterstøvelettene hele året heller, hehe..

Et av mine kjøp var en innertier når det kommer til Elfe, sommertoppen jeg strikket tidligere i våres. Det var, jeg innrømmer, bare ren og skjær flaks at jeg dro med meg denne buksa hjem.. :) Jeg tok den på, og fant ut at fargen passet perfekt til Elfe.. :) Olivengrønn, likte godt fargen. :)

Yatsi er linselus, som vanlig.. :)
Buksa fant jeg på Floyd, og var på salg. Lucky me!! :) Fant også tre bluser/topper, så nå er jeg vel ferdig shoppet for resten (nesten) av sommeren.. Jeg er ganske så tradisjonell (les:kjedelig) i klesveien, og sliter med å finne klær som jeg synes er ok, og som jeg føler meg komfortabel i. Dasser rundt i olabukser kjøpt på begynnelsen av 2000 tallet, og som veldig snart er klare for å vandre til de evige jeansmarker.. :)

Treningen har også stått en uke på vent nå. Jeg har vært flink de to siste månedene, og har trent i snitt tre ganger i uka. Noen ganger to, andre ganger fire ganger.. Det har faktisk gitt resultater!! :)


Det meste av "det løse" fra 1,5 år sofasitting er borte, har mer ork enn tidligere og klart det føles godt å komme inn i klærne igjen. :)

PS: Har funnet frem et mønster som jeg skal prøve å bryne meg på i helga, en veske som jeg har lyst til å sy. Så får jeg se om jeg får det til.. :)
Ønsker deg en kreativ kveld videre, her øøøøser det ned.. Det gjør ingenting, jeg koser meg inne med en herlig mørk lilla jakke på pinnene!! Kos deg du også!! :)
Feriemodus-klem fra
Quiltefeen

4 kommentarer:

 1. For en orden du har i hyllene dine. Blir sikkert mye lettere å holde det fint når du har alt på en plass, og skikkelig oversikt.

  Hilsen fra
  HegeT

  SvarSlett
 2. Så ryddig og fint du har det i hyllene dine! :) Ja, det var litt av et garnlager. Du kan jo åpne egen butikk! :)
  Kos deg med veskesømmen i helga, blir spennende å se resultatet!
  Så flink du er som har trent så mye! Du ser veltrent ut. Jeg får begynne snart jeg også .. :)
  Takk for koselige kommentarer hos meg! :)
  Ønsker deg en topp ferie Kristin! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 3. El jersey te queda estupendamente y me encanta el diseño.Feliz verano!

  SvarSlett
 4. Hvor flott og fint det ble i hyllene dine! Jeg har også billyhyller...men jeg mangler dører til dem. Lykke til med veskesying. Jeg sitter med ei Tildadukke i hendene:) Ellers heier jeg på deg og "kom opp av sofa prosjektet". Jeg begynte for et år siden og er veldig godt fornøyd med det -så keep up the good work:) Fin ferie og helg til deg! Fra Trine

  SvarSlett