onsdag 4. september 2013

Jeg klarte dørstokkmila ned til syrommet.. :)

I går var det høstens første quiltemøte i Sandefjord Quiltelag. Det var som alltid kjempekoselig, og det var godt med litt inspirasjon til å kanskje komme litt i gang med symaskinen igjen.
Vi hadde besøk av quiltebutikken Quilteloftet som ligger på Brokelandsheia. Jeg klarte jo ikke å dy meg, og fikk kjøpt noen stoffer i rødt og beige som skal bli en løper. Bilder av stoffene klarte jeg jo ikke å ta før de ble vasket, så det får komme siden. :)

Jeg startet på en sekk for noen uker siden. Fant en kul, litt gammeldags olasekk, på engelsk... Det byr på litt utfordringer, siden det er mange ord og uttrykk som jeg ikke er kjent med. Men det går da fremover.
Jeg gikk tom for vlieselin og dermed ble prosjektet liggende. Etter en kjapp telefon til Bente på Quilteloftet, fikk jeg vlieselinen levert i går kveld.. :) Så kjekt!!
Linken til gratismønsteret på sekken finner du her: OLD SCHOOL BACKPACK. Masse flotte mønster på denne siden.. :)
Jeg har ikke skinn rundt kantene, men stoff..

Hmm... Litt kaos?? :)
Synes glidelåsene med hjerte på var så søte at de måtte jeg bare ha.. :) De er kjøpt hos ZIPIT. Utrolig masse glidelåser å velge i, rimelig og rask levering.. :) Anbefales!!

Lillefeen er så og si helt bra igjen etter tappingen for to uker siden. :) Håper det er lenge til neste gang!! Tapre lille prinsessa mi... <3 Det ble mye venting, såpass mye venting at jeg rakk å strikke hele bolen på SINNASAUJAKKA på de fire dagene vi var på Riksen. Maaange timer med andre ord, hehe...


Nå mangler det bare knappestolpene.. :) Den er strikket i Kauni på pinne 2,5 og 3.

Det nærmer seg helg igjen.. Hvor blir dagene av??? Synes ukene består av mandager og helger.. Det går litt vel fort nå.. :/
Men jeg koser meg, jeg.. Mørkere kvelder med levende lys og kaffe.. Alle årstider har jo sin sjarm.. Ikke sant?? :)
Ha en fortreffelig kveld!!

Klem fra
Quiltefeen


4 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:-) Så mye fint du har laget! Jeg har hatt litt sy-tørke den siste tiden, men ble litt inspirert nå! Legger meg til som følger:-) Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Hei;)
  Å så mange flotte prosjekt du har gående;) Sekken ser spennende ut;) og genseren er så fin;)
  Kjekt med strikketøy på Riksen;) Har noen uker der selv, stikket masse.
  Håper det blir lenge til dere må dit igjen.

  Høstkvelder er litt godt på en måte. Får litt ro til å gjøre ting innomhus;) og litt kaffekos og levende lys;)

  Finfine dager ønskes deg;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 3. Feliz comienzo de clases,aquí comienzan el 11.Have a fun sewing day!

  SvarSlett
 4. Jag håller med Dig om att varje årstid har sin charm. Hösten till exempel gör ju att vi som Du säger träffas i våra Quiltgrupper igen. Och det är alltid lika trevligt, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett