mandag 30. september 2013

Nå er det tid for pulsvanter og votter..

Jeg kom over disse enkle, men superdeilige pulsvantene på bloggen til A's ALMANAKK.
Jeg bare måtte, hehe...


Deilig lang vrangbord både øverst og nederst......


Så jeg kan ha de enten brettet ned, eller la de dekke fingrene helt.. Og la de varme et stykke oppover armen.. :) Supert når jeg skal ut å gå med bikkjene, jeg som bestandig fryser på fingrene..


Strikket de i et garn jeg kjøpte fra Danmark for en tid tilbake, men husker ikke hva det er.. Jeg fant ingen merkelapp på det, men vet det er ull.. Ull og merino tror jeg det er.. Det er mykt og deilig, og det gikk fort å strikke de.
Strikket på pinne 4,5 og gjort på to kvelder. (da medregnet at jeg rakk opp den ene fordi jeg hadde klart å strikke feil et eller annet sted..Skulle ikke være mulig siden det er et enkelt mønster :/)

Vottene til alongen jeg er med i, går det tregt med.. Har strikket noen par, men kjenner at det er ikke det jeg har mest lyst til å strikke. Jeg håper at det vil ta seg opp, for det er mange flotte mønster.
Disse er ihvertfall ferdige, strikket i Fabel på pinne 2,5-3.
Mønster fra Drops sine sider.
Må feste tråder og dampe litt, merkelig at sånt skal ta sånn tid!!!! Hmmm........................................Jeg prøver å få påbegynte prosjekt ferdig før jeg starter på noe nytt, men skjønner at det er et tapt slag, for jeg finner så mye fint som jeg har lyst til å lage.. Hihi..
Vet jo at de blir ferdig.. Etterhvert..... En eller annen gang.. Det er nok meg i et digert nøtteskall, sånn er det bare. :)

Det er en ny, ubrukt uke.. Hva skal man bruke den til tro?? I tillegg er det høstferie for ungene, men dessverre ikke for meg. Må nok jobbe, jeg.. :(
Jeg skal nok finne på noe å gjøre, blir masse inne-kos på kveldstid. Det er godt å sette seg ned etter en laaaang arbeidsdag. Når jeg får fri neste gang, så har jeg jobbet hele 19 dager i strekk.. Da skal jeg ha fri med veldig god samvittighet!!! Fordi jeg fortjener det!!! ;) :)

Ha en flott mandagskveld videre, kos deg med eller uten håndarbeid.

Klem fra
Quiltefeen


9 kommentarer:

 1. Flotte votter! Siden det er min oppskrift (de øverste) og jeg har strikket massevis av dem, vet jeg at de er perfekte for hundelufteturer!
  Fabelvottene er helt nydelige! Godt jobbet!

  SvarSlett
 2. Hei Kristin.De pulsvarmerne ser deilige ut! Tror jeg har noe sånt tjukt garn på loftet. Kanskje jeg skulle prøve meg på noe sånt? Håper det går bra med deg! Jeg har ligget med influensa noen dager, men nå peker pila i riktig retning. Ønsker deg ei fin, fin uke:-) Hilsen Siri

  SvarSlett
 3. Så praktiske og kjekke hundeluftepulsvanter;) Nydelige votter også! Du fortjener litt kveldskos nå ja;)

  SvarSlett
 4. Så praktiske og kjekke hundeluftepulsvanter;) Nydelige votter også! Du fortjener litt kveldskos nå ja;)

  SvarSlett
 5. Så smarte pulsvarmere! Spesielt for oss som er ofte ute på luftetur:) Vottene var helt nydelige! Godt til kaldere dager.. =)

  SvarSlett
 6. Så fine ting du strikker :)
  Hilsen Fredrikke

  SvarSlett
 7. Flotte pulsvarmere, så god og varm ut :) Og de vottene var jo bare lekker, kvikk farge :)))

  Berit :)

  SvarSlett
 8. Herlige og praktiske pulsvarmere, og så fin høstasters du har i bakgrunnen!
  Kjempeflotte votter med mønster du har strikket!
  Ønsker deg mange fine og avslappende høstdager! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 9. Kjempefine pulsvanter, de så utrolig gode å varme ut.
  Og de vottene var jo bare lekre.
  Kjenner til det at det ikke er alltid det man bør strikke på som frister mest. Men stort sett så kommer man i mål :)
  Ha en herlig søndag.

  SvarSlett