tirsdag 29. oktober 2013

Høstmørke er innekosetid!

Selv om jeg liker meg best om våren og sommeren, så er høsten en herlig tid å kose seg inne på.
Jeg storkoser meg med strikketøy, mens Sybilla antagelig føler seg ganske forlatt der hun står alene nede på syrommet. (Hmm.. Fikk litt dårlig samvittighet nå, kjenner jeg)

Jeg er ferdig med et sjal som jeg ga bort i gave for et par uker siden.


Dette var et lite hint om hva jeg holdt på med for et par innlegg siden. :) Jeg kunne ikke fortelle så mye mer da, siden det var en bursdagsgave.


Det er strikket i Cascade Herritage på pinne 3,5. Mønsteret er KAFFE LATTE fra Randi K Design.
Ganske stort ble det også (les langt), det tok hele sofaryggen pluss litt til hehe.. :)
Strikket det på ca en uke, da jeg har for vane å være ganske impulsiv. Det er ikke alltid det er så greit å være impulsiv, men det går stort sett greit :)


En flettebord og tagger langs hele sjalet gjør dette sjalet til enkelt, men pent. Og du kan sikkert surre det ti ganger rundt halsen, hihi.. Det er godt over to meter langt.

Og så har jo denne dama kastet seg på sokkebølgen som herjer over det ganske land om dagen. Jeg har fått litt dilla, det er utrolig artig å strikke sokker!! Det hadde jeg ikke trodd, men det er heeelt sant! :)


Bittas Hjertesokker er av pinnene (har strikket begge to, selv om det bare er en på bildet.) Moro å strikke, og de blir det nok flere av. Garnet er Arwetta Classic og pinner nr 2,5. Veldig fornøyd ja... :) Sitter som støpt på foten.


Uglesokker med perler er andre par ut. Dette mønsteret fant jeg på Ravelry og heter OWLIE SOCKS.
Jeg strikker i garnet jeg vant hos WOOL ROCKS som takk for at jeg deltok i en spørreundersøkelse på FB. :)
Utrolig mykt og deilig garn, Cash Sock med cashmere! Luksus med andre ord. <3
Perlene trer jeg på masken med en heklenål, helt genialt.
Forresten så strikker jeg med karbonpinner, digger de!! Helt herlig å bruke altså :)

Nå blir det noen pinner til, før jeg må legges til lading. Ny arbeidsdag i morgen og allerede midt i uka.
Er du klar over at det bare er litt over 7 uker til jul???????? Jeg er VELDIG klar over det nå... Men det går såå bra!! :)

Ha en flotters tirsdagskveld videre, vi prekas!
Klem fra
Quiltefeen

5 kommentarer:

 1. Flott sjal du har strikket - på rekordtid spør du meg. Godt å kunne tulle det godt rundt halsen. Det må være morsomt å strikke sokker når de blir så fine! Ugler er jo en stor favoritt hos meg:) Kjenner litt på presset nå når julen nærmer seg med stormskritt. Tror jeg har lagt for store planer i år....

  SvarSlett
 2. Du verden så mye flott! Sjalet var jo en fantastisk gave da! Og hele det på en uke! Impornert! Og kjempesøte sokker! Jeg har og kjøpt boken, veldig fin og tror det bli noen sokker derfra, ja :-)

  Jeg har karbonpinnene i rundpinner og liker de godt de også. I strømpepinner har jeg ikke prøvet, men det er sikkert ikke dumt i så tynne pinner! God ide!

  Jeg gleder meg også til jul - eller førjulstiden! Å - tenk alt vi kan lage og kose oss med da!!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Javisst er det moro å strikke sokker! Det er jo så mange fine sokker for tiden, ikke bare de kjedelige i raggsokkgarn (selv om de er praktiske nok). Hvordan går det med garnsalget ditt, forresten? Holder du på med det? Ha en fin kveld. Klem siri

  SvarSlett
 4. Så flotte ting du har strikket . Flinke du.
  Sokker her også
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Et herlig sjal og flotte sokker!

  SvarSlett