mandag 9. juni 2014

Love my Ravello!

Det er sommer.. Og det er nydelig vær!
Jeg har hatt litt tid til å sitte på verandaen med strikketøyet, og har kost meg masse.. :)


RAVELLO er ferdig! Den er strikket i Holst Supersoft på pinne 2,75 og 3,25. Den sitter som et skudd, og har bestemt meg for at denne skal jeg strikke flere av. Jeg har lyst på en i blåtoner, og i Holst Coast, som er bomull og ull. Supermykt garn som er florlett og behagelig.. :)

Sokker strikker jeg også.. 


Knallgule sokker strikket i Opal på pinne 2. Kjempeartige å strikke, men krever litt konsentrasjon. Så ingen tv strikk akkurat..hehe.. :)
Dette mønsteret fant jeg i  boka "Around the world in knitted socks" . Denne boka er en av mange som står i hylla mi.. Love them all!! :)

Lillefeen på 12 imponerer igjen: Hun kom ned i morges med denne kreasjonen.. shorts! Hun fant litt Paris garn i kurven og satte i gang med å strikke shorts.. Hehe.. hun er jo bare rå! Helt uten hjelp eller mønster. :) 


Sånn ellers er det deilig sommervær i Sandefjord om dagen. Jeg har dessverre ikke fått med meg alt, da jeg stort sett har vært på jobb både i uka og i helga. Men i dag har jeg hatt fri, og har sittet pal på verandaen i nesten hele dag.. :) Solkrem??? Hva er det?? Hmmm...... At man ikke lærer..... 


Skal kose meg resten av kvelden med nytt prosjekt på pinnene, litt tv og en kald Pepsi Max.. 
Livet er herlig!! 
Kos deg masse du også!!

Klem fra 
Quiltefeen

7 kommentarer:

 1. Her var det mye fint! Så bra at du er så fornøyd med genseren. Det er kjekt etter mange timer med strikking. Sokkene er jo et kunstverk med alle de detaljene! Flott shorts også!

  SvarSlett
 2. Så flotte strikketing du lager! Og jammen er jeg imponert over 12-åringen som strikker plagg uten mønster! Det lover godt;)

  SvarSlett
 3. Hei, Kristin :)
  Så mye fint du lager!! Klikket på linken til Ravello-genseren ( for den var jo bare kjempetøff - herlige farger!), og ser at oppskriften er på engelsk...finnes den også på norsk? Jeg har aldri forsøkt å "strikke på engelsk", men det er kanskje ikke så vanskelig? Imponert over designerevnen til Lillefeen, det er den kuleste shortsen jeg har sett på lenge :) Ønsker der ei fin uke i Sandefjord!

  SvarSlett
 4. Ravello har jeg også lyst på, og fikk enda mer lyst på den etter å ha sett din! Og for noen nydelige sokker!
  Skikkelig imponert over datteren din som har laget shorts helt på egenhånd!

  SvarSlett
 5. Superflott genser og kjempefine gule sokker! Datteren din er imponerende flink! Så stilig shorts! :)
  Ønsker deg en fortsatt god sommer!
  Klem fra Lisa

  SvarSlett
 6. Så mye lekkert! :)
  Ravello står på lista mi også, den er helt nydelig :)
  Må si jeg er imponert over 12 åringen din :)
  Håper du koser deg i sommervarmen :)

  SvarSlett
 7. Kjempefin Ravello! Har planar om å strikke denne sjølv, men litt usikker på kva størrelse eg skal strikke. Er normalt sånn M-størrelse, men har byste på 100cm. Med positive ease då, så tilsei det at eg skal strikke L, men litt usikker på korleis passforma blir då. Såå vanskelig. :S

  Første gang eg strikkar med Holst Supersoft, og duuu for eit herleg garn å strikke i. :D

  SvarSlett