onsdag 23. juli 2014

Ønsker meg tips..

Jeg innser at bloggen er kraftig forsømt i det siste.. En av grunnene er at jeg så og si ikke bruker pcn lenger. Det er bare Ipaden som blir brukt. Den blir brukt mye.. :-)
En annen grunn er at jeg synes det er veldig mye enklere å bruke Instagram. Ta et bilde, litt tekst og post.. Ferdig!!
Jeg prøver å få til bloggingen fra Ipaden, men så langt sliter jeg med å finne ut hvordan jeg kan få lagt til bilder fra feks Dropbox.. Vet du hvordan man gjør det? Gi meg gjerne et hint, for da skal du nok se at jeg fort blir litt mer aktiv!
Jeg har ikke ligget på latsiden siden siste innlegg, og har du lyst til å se, så finn meg på Instagram. Link til høyre.. ;-)
Til jeg klarer å knekke bilder-på-Ipaden-koden, ønsker jeg deg en strålende flott sommer videre. Kos deg masse i det flotte været, nyt og lad opp! :-)



Klem fra
Quiltefeen

1 kommentar:

  1. Using certain reasonably simple sparring inside their particular articles, Edgren about January 10, 1909, reviled Softball bat not to mention Wyatt Earp inside of a line driving, ‘ How come Gunfighters Flunk for the reason that Referees. https://imgur.com/a/A2JXb5w https://imgur.com/a/XzsGJGN https://imgur.com/a/WtloRt6 http://eklsx1otcv.dip.jp https://imgur.com/a/RM70YpS http://ssh3gmqia1.dip.jp https://imgur.com/a/spweQlA

    SvarSlett