fredag 25. juli 2014

Farmer McGregor sokker, sjal og koftestrikk

Jeg tester ut om jeg får til å blogge fra Ipaden, selve bloggingen er ikke problemet, men jeg har slitt med å finne ut hvordan jeg kan få lagt til bilder som ligger på telefonen og på Ipaden.


Og tror jaggu jeg har fått det til!! :-) 
Farmer McGregor sokkene mine nærmer seg ferdig, digger mønsteret og ikke minst garnet som er kjøpt fra Countess Ablaze i England. Det er sølvtråd i garnet, men får ikke det frem på bildene.. Sokkene er myke og deilige, og har bestilt et par hesper til, som skal bli noe annet spennende etterhvert. :-)Etter en lang periode med tynt garn og tynne pinner hadde jeg et stort behov for noe på tykkere pinner.  Dette sjalet heter Ka'ana og det er strikket på pinne 4 med Lorna's Laces Worsted, fra Tibialia nettbutikk. Deilig og mykt, og ikke alt for stort.. :-)


Jeg teststrikker også en kofte for Ann Myhre, bedre kjent som Pinneguri.. :-) Denne heter Loppa, og jeg strikker i Finull på pinne 2,75 og 3. 
Mangler kun en arm, men det tar veldig lang tid i denne hetebølgen!! Prøver å strikke litt morgen og kveld. 

Fortsetter å teste ut blogging på Ipaden, får se om jeg får til å linke etterhvert. Håper du bærer over med meg en periode fremover.. :-)
Kos deg i sommervarmen, nyt det så lenge det varer, så har du noe å tenke tilbake på når kulda setter inn.. :-)

Sommerklem fra Quiltefeen

2 kommentarer:

 1. Å du verden, jeg er imponert! Jeg klarer virkelig ikke strikke i denne varmen. For å være ærlig så er det ikke så mye jeg klarer i denne varmen i det hele tatt :-) Kjempelekre sokker og sjal - og jeg er skikkelig spent på å se koften du holder på med! Så spennende! Jeg strikker jo teststrikk for Linda, men det er rett og slett for varmt for det nå :-)

  Virker som om den bloggingen fra ipaden din gikk strålende! Gøy når en får til ting en vil!
  Ha en kjempefin helg du også!
  Stor klem!!

  SvarSlett
 2. Hvilken oppskrift er det sjalet? Har akkurat bestilt fire hesper med garn fra Tibialia, og sjal står på planen!

  SvarSlett