fredag 12. oktober 2012

A little piece of heaven...

Jeg har vært på tur i Paradis.. :)
Det finnes et lite sted som heter Skarnes, det ligger mellom Eidsvoll og Kongsvinger, og der finnes det et lite paradis for oss garn-entusiaster... Der ligger Projo.
Projo Produkter har garn i alle farger og varianter, og litt annet enn det vanlige som er å finne i butikkene i byen. I alle fall her i Sandefjord og omegn. En drøm av cashmere, alpaca, merino, finull, bomull, silke ++.....Åhhhh, virkelig deilig!!! :)
Nettbutikken finner du HER..

Tenk å ha et sånt fristed da gitt!! :)


May Lis og GroKarin

Jeg koser meg skikkelig!!!

Baaaare mitt!!!!!!! Koooosee!!!

Litt fornøyd eller?? :)) hehe..

Jeg dro opp til Skarnes på onsdag, 2,5 times biltur en vei, for å møte de søte og kjempekoselige damene som driver Projo.
Det var så utrolig koselig å komme inn døra, der jeg ble møtt med en god klem.(Tre klemmer faktisk..hehe..)
May Lis er innehaver og the boss.. :) Med god hjelp fra Anne-Mari, søsteren.. De er verdens herligste damer, som virkelig byr på seg selv, og jeg følte meg hjemme med én gang. Sammen med et par andre konsulenter, GroKarin og Torill,  fikk vi et lite innblikk i denne lille verdenen av farger, garntyper, produsenter osv..
Jeg er så heldig å få være med i "familien", og som noen kanskje har fått med seg, har jeg blitt konsulent for Projo. Jeg skal ut på messer, strikketreff, strikkekaféer, hjemme-i-stua treff, symøter osv, for å holde demoer. Jeg har masse fantastisk nydelig garn å vise frem, i tillegg til ferdige pakker med garn og mønster til sokker, votter, sjal, luer og mer....

Jeg måtte "testutstille" på spisestuebordet hjemme. Er jo greit å prøve ut hvordan en vil ha varene utstilt.. Og du verden, så mye jeg fikk med meg!!


Her er det garn, garnpakker med garn og mønster, pinner, sjalnåler pluss litt til.. :)


 Det blir bare å prøve seg litt frem, tror jeg.. :)

 Her er noe av det som jeg har falt veldig for: 

Sarah Tweed, fantastisk herlig garn!!

Silkbloom extra fino fra BC Garn, alldeles nydelig!!

Projo sitt eget garn i forkant, og Arwetta, nydelig mykt og herlige farger..

Cubics pinner, divese artige knapper, maskemarkører..
Jeg gleder meg til å ta fatt på dette, jeg har bl.a tenkt å prøve å få til en strikkekafé her i byen.. Vi trenger litt sosialt samvær. :) Den som var en gang, er borte. Og det er synd... :(

Har DU lyst på en DEMO?? Ta gjerne kontakt, og er det for langt unna meg, så finnes det flere konsulenter rundt om i Norge..:) Samle noen venninner eller symøtegjengen, de fra jobben eller naboen, så kommer jeg gjerne og viser frem det flotte garnet som har veldig mange bruksmuligheter.. :) Et sokkegarn er ikke bare et sokkegarn..:)) Og så deilig garn!!!

Jeg har da fått sydd litt også. Jeg har meldt meg på to julemesser i desember. Det gleder jeg meg til.. :)

Har sydd fire Ipadvesker..

På disse har jeg brukt Tildastoff.

Skikkelig dårlig lys å ta bilde i.. Men synes de ble delikate i rosa.. :) Jeg er fortsatt ingen fotograf, hehe.

De sorte har turkis Lille Martine fór, og de rosa har lys rosa.. På de sorte har jeg dobbelt lag med litt tjukk vatt(jeg aner ikke hvilken type, brukte opp noe jeg hadde liggende), mens på de rosa har jeg et lag med tjukk vatt, og et lag med ullvatt.. Jeg ville bare teste ut hvordan de ble i forhold til hverandre.. Det endte med at de rosa har litt bedre plass inni, og vil kunne inneholde Ipaden med deksel med god margin. De sorte vil nok også ha plass til dekselet, men vil være litt mer "tettsittende".
Jeg har brukt treknapper på de sorte, og store zebraperler på de rosa(en i mørk rosa/sorte striper og en i sort/hvite striper)
Jeg har så mange planer om hva jeg skal sy til messene, at jeg ikke får gjort noen ting!!! Det er IKKE kult!! Jeg må rett og slett sette meg ned og sette opp en plan, tror jeg...
Og i mens jeg gjør det, så finner jeg frem strikketøyet.. :)

Det er også et kapittel for seg selv om dagen. Jeg strikker Camomillesjalet, det blir alldeles nydelig.. Saken er den at jeg kjøpte pakken med mønster og garn fra Danmark.... so far, so good.... Jeg strikket til jeg så mannen med ljåen, for det ble maaange masker mot slutten.... still going good... jeg strikket blondekanten på sjalet. Strikket en og en maske sirlig inn i blondekanten.. Til jeg hadde 86 masker igjen av 530.. DA GIKK JEG TOM FOR DEN ENE GARNTYPEN!!!!!!!! Det er snakk om kanskje 25 cm!!
Du kan tro det kom både den ene og andre glosen her jeg satt og var rimelig irritert og frustrert... For nå må jeg jo bestille et nøste fra Danmark... Jeg hadde vært ferdig i forrige uke, og kunne brukt det nå som det er kaldt ute..Grrr.....

Jaja... trøsta får være at jeg har jammen meg nok annet å pusle med. Det var bare det at da hadde jeg hatt en ufo ferdig, mens nå blir den liggende litt til. Får bare få bestilt, så ikke det blir liggende for lenge.. *sukk*.

Til uka er det å prøve seg på jobben igjen, og det GLEDER jeg meg til!!! Skal jobbe 50% noen uker og teste om albuene holder. Vet at jeg må være forsiktig, og være flink til å be om hjelp til tunge løft.. Der kommer jeg til å få en real utfordring.. For jeg klarer meg veldig godt selv!! :) Og jeg må alltid prøve selv først. Hvis jeg virkelig ikke klarer, så kan jeg spørre gutta om hjelp.. :) De har lært seg til å la meg prøve, og ikke henge over meg for den minste ting.. men mistenker at de står i krokene og ler litt av stabeistet som er MINST like tøff som de tre gutta hun jobber sammen med... hehe... 
Jeg jobber i en kjøttavdelig og har en fysisk tung og krevende jobb, og jeg trives veldig godt med det. :) Har en super arbeidsplass og en gjeng med kjempeherlige kollegaer. :)
Vi fikk vite i går at vi skal på julebord til Gøteborg!! Weee!!!! På det nye hotellet til Petter Stordalen, med spa, julemarked og show.. Det blir knallbra!!Gleder meg!! :)))))

Med noen tanker rundt jobb, julemarked og så klart shopping, ønsker jeg deg en flotters fredag!! :)

En god istrålendehumørklem fra
Quiltefeen
11 kommentarer:

 1. grazie per la segnalazione.
  nunzia

  SvarSlett
 2. Å bevare meg vel, så mye fint garn da !! Ønsker deg masse lykke til med demoer og salg :-) Ipad-mappene dine var kjempefine, har det litt som deg at det er så mye en egentlig skulle laget at det blir nesten ingenting...:-) Men vi står på videre, vi :-) God helg !!

  SvarSlett
 3. Dette må være himmelrike for de strikkeglade;) Mapper til Ipad er både fint og smart;) Kos deg i helgen!

  SvarSlett
 4. Her var der mye fint :) du verden.......
  Hadde jeg bare blitt ferdig med noe av det jeg holder på med.
  Flotte IPad etuier...kanskje jeg skulle sydd noen også .skal være ed på messe jeg også

  Kreativ helg til deg
  Klem

  SvarSlett
 5. Heisann Kristin. Du er visst en skikkelig energibunt som står på både på den ene og andre måten. Digg bilder fra garnbutikken:-) Alltid spennende å følge med på nye innlegg. Jeg er spent på å se hvordan garnsalget ditt går:-) Hilsen Siri

  SvarSlett
 6. Å så "masse gøy" innlegg :O) Strikkebutikken var nydelig... Det er skikkelig kos og kunne få boltre seg litt i alle fargene og garn typene :O) Og jeg skal få snakket skikkelig med damene på strikke kafeen ang å få besøk av deg :O) Jeg lurte egentlig på om jeg skulle invitere dem hit så det kunne foregå her... Litt varmere i stua her enn i lokalet :O) Må si du er flink som klarer å få så mye gjort av forskjellige ting og tang og de mappene ble skikkelig fine :O) Ha en nydelig helg Kristin :O)
  Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 7. Ja da har du virkelig vært i garnhimmelen. Jeg har strikket mye av disse garntypene og de er bare helt nydelige. Resultatene kan du se på min blogg eller Ravelryside. Riktig lykke til med salget. Kanskje vi treffes hos Projo en gang.
  Det sjalet du holder på med ser aldeles lekkert ut. Dette må jeg legge til på "to-do" listen min som om ikke den er lang nok allerede.

  SvarSlett
 8. Nå ble jeg skikkelig strikke inspirert altså... Jeg som egentlig ikke strikker ;0)
  Det sier vel noe om at det var et veldig bra innlegg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Heidi.. Så koselig å høre..:)

   Slett
 9. Lykke til med konsulentjobben! Det må jo være midt i blinken. :) Flotte ipadvesker du har sydd! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 10. Flott side og så mye flott arbeid da <3
  Kunne tenkt meg slike ipadvesker, selger du?

  Klem Maria-Therese Høyer, er på fb også ;)

  SvarSlett