mandag 29. oktober 2012

Camomillesjalet og veggposer til oppbevaring av votter og luer

Tusen takk for alle kjempekoselige kommentarer på roseteppet mitt.. :)

Jeg ble da endelig ferdig med sjalet mitt også. Camomillesjalet er stort og deilig. Jeg gikk tom for garn, og etter å ha sendt en mail til Isager Strik i Danmark, så fikk jeg tilsendt et nøste uten problem. :) De hadde pakket for lite garn....
Det ble da et lite opphold i strikkingen, veldig ufrivillig for jeg var så godt i gang med blondekanten, men nå er det altså ferdig!!
Det er jo absolutt ikke vær til å ta bilder ute.. Og ikke lett å ta bilde av seg selv uten hjelp heller..... :p Armene er ikke lange nok, gitt.. hehe...


Sjalet er noe sånt som 180cm fra spiss til spiss.. Det er strikket i Tvinni merino og Alpaca (veldig tynn alpaca) fra Isager Strik i Danmark.. Jeg falt pladask(som så mange ganger før....), men det blir ikke til at jeg strikker et til sånn med det første, hehe.... Det ble maaaange masker på slutten ja... Og så er hver maske strikket inn i blondekanten til slutt. Puh!! Det tok sin tid, men er veldig godt fornøyd med resultatet.. :)

Holder også på å sy noen veggposer til votter, luer osv, for etter at jeg flyttet litt på bikkjebur i gangen, så ble det plutselig ikke plass til kommoden.. Hmmm.....
I nest siste utgave(tror det var det) av My Quilt er det mønster på noen praktiske veggposer.  Har så langt bare sydd en, men tror jeg skal gå for de og sy i hvertfall to til. Da har vi en hver, til det vi bruker ofte. De andre 200 parene med raggsokker får heller få plass oppe i gangen.. :)


 Ha en super mandags ettermiddag!!

Klem fra Quiltefeen11 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-) Sjalet ditt var helt nyyydelig !! Kunne godt tenkt meg å strikka et sånt et, ja :) Kjempefine mapper til oppbevaring også, så praktisk da !!

  SvarSlett
 2. Nydelig sjal du har laga!! :-)
  Og så kjekt med en slik veggpose til votter og ting og tang!

  SvarSlett
 3. Kristin, me encanta el chal !!!! Es precioso !!

  Besitosss !!

  SvarSlett
 4. Nydelig fint sjal du har strikket og vet du jeg tror det er de samme jeg holder på med. Mitt tror jeg ikke blir ferdig denne vinteren. Mye arbeid :)
  Artige poser til vegg flinke du
  Fin kveld til deg

  Klem

  SvarSlett
 5. For et lekkert sjal! Det blir nok deilig i vinter;) Og veggposen var kjemperfin også! Kjekt med fine og praktiske ting;)

  SvarSlett
 6. Så deilig det sjalet så ut :) De veggposene var supersmarte så da har jeg enda en ting på " har lyst på " listen min ;) Fy fader så lekkert det roseteppet under her ble , superflink er du , klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 7. Du er virkelig en mester med symaskinen. Så mye fint og ikke minst praktisk.
  Kjempeflott Camomillesjal også. Har nettopp føullført mitt andre, så dette er en av mine favoritter :) Og jeg DIGGER kanten rundt, den er jo så enkel å strikke, men allikevel så dekorativ.
  Ha en finfin torsdag. Klem fra meg :)

  SvarSlett
 8. Nydelig sjal!..kanten rundt er bare lekker.
  Praktisk med en slik mappe på veggen, og du er virkelig flink på symaskina!
  Ha en god start på november, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 9. Heisann. Artig at du liker lappene mine, men det finnes helt sikkert andre muligheter òg. Jeg har brukte to lapper sammen, en med pris på og en bare som en merkelapp med bloggnavnet mitt på. Spennende å se bokomslag du syr. Det blir helt sikkert bra! Sjalet ditt ble skikkelig fint, forresten! God helg fra Siri:-)

  SvarSlett
 10. Så kjekke disse posene er. Man får jo votter og luer over hele huset hvis de ikke har sin faste plass. Lekker strikk også :-)
  Ha ei finfin helg.

  SvarSlett
 11. Kjempeflott sjal! Fin og praktisk veggpose! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett