tirsdag 23. oktober 2012

Noe stort på gang

Jeg er visst litt fraværende i bloggverden om dagen, men det betyr ikke at jeg ikke er i gang på syrommet og med strikkepinnene..:)

Jeg jobber med noe stort om dagen, bokstavelig talt.. :) Det er de siste detaljene som mangler, og det virker til å ta en evighet!! Men det nærmer seg slutten, og resultatet er jeg fornøyd med.. :)
Det er sikkert flere som ser hva jeg holder på med, og jeg har nevnt det tidligere. Resultatet viser jeg når jeg er ferdig.. :)

Jeg har ikke så veldig mye energi til overs om dagen, ettersom jeg er tilbake i halv stilling på jobben. Det er TUNGT å stå opp såå tidlig (05.30), det er lenge siden....
Jeg har heller ikke vært så flink til å ta turen innom bloggene i lista mi, men jeg skal sette meg ned i dagene fremover og ta en skikkelig rundtur.. Nå har jeg noen dager for meg selv, og da er det litt lettere å overse alt som skal/må/burde gjøres, hehe.. :))


 Jeg er ferdig med luen som jeg fikk bestilling på. Siden modellen min (Lillefeen) forsvant til pappa i dag, så får bakebollen min duge enda en gang. :) får ikke helt frem hele mønsteret da, men.. Den er strikket i Sterk fra Du Store Alpakka, på pinne nr 4. Den passer veldig bra til datteren min på 10..
Mangler bare snorer i enden av øreklaffene.

 I helgen var eldstemann på sin første karate konkurranse, og han tok først gull i innledende omgang, og så sølv i finalen..:)) *stolt* Han forventet ikke medalje, for han konkurrerte mot fire andre som var høyere i gradene enn ham. Og sølvet han tok i finalen, var mot den ene treneren som assisterer på treningene. Utrolig artig opplevelse, og han har vel bare så vidt fått bakkekontakt igjen.. :)

Stolt gull og sølv vinner.. :)

Det er kaldt og jeg fyrer i ovnen.. Av og til litt vel mye, hehe.. Så på gradestokken før jeg la meg i går kveld, og den viste 26,5 grader.. :p Ikke rart det var varmt.. :/ Uansett temperatur, så synes Sara det er superdeilig å ligge tullet inn i pledd i sofaen. Tror jeg skal ofre et fleecepledd som hun kan ha i buret sitt. Da kan hun pakke seg inn som hun vil. Hun går aller nådigst ut for å tisse, og kun fordi hun må. Regner det, så nekter hun plent, og rygger i turbofart om jeg skulle finne på å hive henne ut.. hihi.. :) 


Den andre turbopropellen på fire ben er stikk motsatt. Hun bryr seg døyten i om det pøser, og ørene har en magisk evne til å lukke og forsegle seg når jeg roper henne inn. Det blir plutselig veeeeldig interessant å snuse på hekken, eller nedi det ene av mange hull hun har gravd i plenen i løpet av sommeren.. *sukk*
Yatzi er snart 7 mnd gammel. Egenrådig og sta, med verdens lengste øyevipper, og et blikk som kan smelte selv det kaldeste hjertet.. Jeg lar meg bedåre, og hun er bare skjønn. Hun vifter ikke bare med halen, men med absolutt hele kroppen, hihi.. Det er et syn, skulle nesten tro hun går ut av ledd.. :)

På tide å ta seg en tur ut, det er veldig fristende å slenge seg på sofaen. Da sovner jeg garantert, hehe.. Som sagt, ikke lenger vant til å stå opp før hanen i det hele tatt har vurdert å gløtte på øyelokka. :)

Ha en super kveld!!

Klem fra Quiltefeen

3 kommentarer:

 1. En stor gratulasjon til den flotte unge herremannen med både gull og sølv medalje. Det er jo bare helt fantastisk bra! Tror det er roseteppet du holder på med, det er kjempe fint. Luen du har strikket er nydelig - flott mønster :o) Og til sist en riktig fin fin tur ut i høstværet med de flotte hundene dine :o)

  SvarSlett
 2. Que entrada tan bonita !!!
  Me encanta tu campeón y tus perritos !!

  Un abrazo guapi !!

  SvarSlett
 3. Hei Kristin. Takk for et artig, lite innblikk i hverdagen din:-) Noen ganger rekker man ikke over å se på alle bloggene. Sånn er det bare, og det er helt greit! Ha en fortsatt fin uke, så vil det vel vise seg etterhvert hva du holder på med om dagen:-)

  SvarSlett