søndag 11. november 2012

Bellas votter

Det har vært enda en innehelg, med regn og masse vind.

Jeg hadde lyst til å prøve meg på Bella's mittens, og valgte den korte varianten. Den lange varianten rekker nesten opp til albuen, og det var ikke noe for meg.. :)

Jeg har fått gjort ferdig to par votter som er strikket i Drops Nepal.
Det hvite paret er strikket på pinne 5 som angitt i oppskriften, men de ble veldig smale og små, de passer til Lillefeen på 10.
Så da prøvde jeg meg på et pinnenr strørre og strikket det blå paret på pinne nr 6.
Det funket fint, og her er resultatet..:)Blåfargen kommer ikke helt frem her, den heter jeansblå

Som vanlig er det vanskelig å få godt lys, det er bekmørkt ute, og ikke akkurat fotolys inne.. :/

I går hadde vi juleverksted. Vi lagde julekort og koste oss med pepperkaker og gløgg.. :) Jentene storkoste seg, og det dukket opp den ene flotte kreasjonen etter den andre.. Det er nok noen som blir overrasket med et hjemmelaget julekort i år.. :)Håper du har hatt en flott helg, det har jeg.. :) 
Ha en super uke, og CARPE DIEM (grip dagen, gjør det beste ut av den!!!)

Søndagsklem fra
Quiltefeen9 kommentarer:

 1. De vottene ser deilige ut!
  Koselig med juleverksted!

  SvarSlett
 2. Kjempe fine votter .
  Så kjekt med juleverksted.
  Ha en kreativ fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 3. Skikkelig fine votter! Og så kjekt med juleverksted. Det er alltid koselig å få hjemmelagde kort;) Ønsker deg ei fin og kreativ uke!

  SvarSlett
 4. De var kjempefine disse vottene, flott mønster da !! Så koselig at dere har juleverksted. Tenker mine-feene synes det er artig å gi bort hjemmelagde kort, å så er det jo veldig artig å få slike kort også da :)

  SvarSlett
 5. Vottene ble kjempefine! Nå skal jeg prøve meg igjen med det fotoprogrammet. Det blir alltid kluss når jeg laster ned programmer, men jeg gir meg ikke!!

  SvarSlett
 6. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg vedr barnehage-genseren :) Fargene er enda finere i virkeligheten syns jeg! Jeg har brukt nr 11-plomme og nr 05-Mocca. Plommefargen er svakt melert, og det liker jeg :)

  Bella-vottene er superfine, lurt med den korte varianten. Jeg strikket de lange, og de ble veeelidg lang.
  Og så utrolig søt de må snøreposene lenger ned var! Takk for inspirasjonen :)

  Ha en fin onsdag.
  Klem

  SvarSlett
 7. Å, disse fikk jeg lyst til å strikke! Tykke pinner og tykkt garn, det må være tingen når en ikke har all verdens tid og tålmodighet!
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg forresten :)

  Klem fra Rannveig

  SvarSlett
 8. Jeg glemte rent å si at Lillefeen er supersøt og gratulerer med vellykket strikkekafe. Og hurra: Nå har jeg fått det til! Du får se på innlegget i morra:-) Tusen takk! Dette har jeg savnet leeenge!!Siri:-)

  SvarSlett
 9. Så koseleg med juleverkstad! Bella´s, ja, dei er det lenge sidan eg har strikka. Det er gode og varme vottar. Ønskjer deg ei flott og kreativ veke.

  SvarSlett