lørdag 10. november 2012

Playtime.. Collager og referat fra strikkekaféen.

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle hatt et redigeringsprogram for å kunne sette sammen bilder. Innleggene blir lange om alle bildene skal ligge på rekke og rad nedover.
Jeg fant et kult program, og jeg har sittet og lekt meg med å sette sammen forskjellige bilder.

Photoscape er så enkelt å bruke at til og med jeg klarer å få det til.. hehe.. Jeg er ingen racer på pc når det går litt forbi surfing på nettet, lese e-post eller skrive et dokument på word.
Jeg måtte bare prøve, og her er litt av resultatet. :)

Det er kun Mariuslua som er ny, de andre collagene er satt sammen av bilder som har vært med i tidligere innlegg.

Lua er strikket i PT5 på pinne 4,5(eller var det 4). Jeg hadde litt garn liggende, og er i litt småpuslehumør om dagen, så da måtte jeg strikke denne. Resten av det grå garnet gikk inn i dusken, og må si meg fornøyd med resultatet. :)

Dusken laget jeg på ca 5 min, for jeg har kjøpt meg en "dusk-lager", eller pom-pom maker om du vil.. Og du verden så raskt å enkelt det plutselig ble, og overhodet ikke noe ork i det hele tatt.. :)
Det fulgte med to stk i pakken kjøpt hos 123knit. Jeg kjøpte str L, som lager dusker i str 2 1/2 og 3 3/8 inch. (6,5 og 8,5 cm)

Et av mine desidert beste kjøp må jeg påstå. :) Synes det er såå kult med dusker, men for et herk å lage de!!! Problem løst!!! *Gliiiser*


Lillefeen er modell :)Vidunderverktøyet..

 Her har jeg bare lekt meg litt med gamle bilder som du har sett før.. De fleste i hvertfall :)

Roseteppet..

Mine to sjarmører..

Litt strikk..

På tampen må jeg bare fortelle at STRIKKEKAFEEN ble en stor suksess!! Det var så utrolig hyggelig, vi var 12 stk som møtte opp med strikketøy for å bli kjent, drikke kaffe, skravle og strikke/hekle.
Jeg har fått kjempegode tilbakemeldinger på dette, det varmer stort for jeg var veldig spent på om det i det hele tatt dukket opp noen, hehe... (De fleste hadde sagt at de kom, men tenk om de ikke kom allikevel?)

De to timene gikk alt for fort, og alle gleder seg til neste møte. Vi skal ha temakvelder, litt kursing i forskjellige teknikker, heklekurs osv.. Det er kjempeartig å planlegge, og håper vi består leeenge!!

Tusen takk til alle som møtte opp, såå koselig å bli kjent med dere alle!! :)))

Ha en strålende flott helg, kos deg med håndarbeid eller hva du nå enn måtte bruke helgen på.. :)

Kosermeginneidårligværklem fra

Quiltefeen

4 kommentarer:

 1. Akkurat sånn har jeg lyst til å lære meg òg! Jeg stoler på deg og iler til photoscape,og lurer på om det er for godt til å være sant om jeg skal klare å finne ut av dette! Stilig!

  SvarSlett
 2. Skikkelig flotte collager du har laget! Kanskje en ide å sjekke det redigeringsprogrammet.

  SvarSlett
 3. Wondeful collage .Sound it had been a fun day.I don´t knit!

  SvarSlett
 4. Hei, så flotte collager du har laga. Dette programmet skal eg studere nærmare. Virka spennandes. Takk for tipset.
  Mykje fint på bilda dine.
  Ha det fint :)

  SvarSlett