søndag 23. desember 2012

Dagen før dagen...

Det er Lillejulaften.. Huset er ferdig vasket og jeg er så og si ferdig.. :)Mine noe utradisjonelle Tildanisser er på plass, de sydde jeg for mange år siden. Tror det er så mange som 10 år siden faktisk.. :) De er nå en del av det faste innslaget i min stue..
 De siste dagene har jeg strikket votter.. tovede votter.. Jeg hadde et par for mange år siden som jeg var veldig glad i. Men så klarte jeg å miste de.. :(
Det har tatt mange år, men nå har jeg fått strikket meg et par nye, jeg har valgt å beholde de røde. De er skikkelig knallrøde.. :)
De andre havner under et eller annet tre i morgen, håper de faller i smak hos mottakerene.. :)Et lite innfall i går, da jeg satt og hadde fem minutter pause, var å strikke denne minisokken som jeg fikk garn og mønster til fra Tibialia når de åpnet nettbutikken sin. Garnet har ligget i håndarbeidspungen min siden da, der jeg har nåler, saks, markører, tråd, heklenåler, strikkepinner(som egentlig ikke skal ligge der), og ellers mye annet rart.. Hehe.. Gjør støtt og stadig et forsøk på å rydde i pungen, men helt umerkelig havner de rareste ting oppi der.. Hmm.. Må være alvene tror jeg.. :p

Duken er heklet av min oldemor. :)

Jeg hører på Kurt Nilsen sin juleplate, røkelsen dufter nydelig og jeg nyter fred og ro. I morgen er det duket for familieselskap, det gleder jeg meg stort til.. :) Ungene er hos pappa, og kommer i morgen formiddag.. Da er alt som det skal være. :)
Julestrømpene henger klare på døra deres, og jeg gleder meg masse til de kommer!! De har vært hos pappa over en uke, og jeg trenger litt liv og røre rundt meg nå. Stusselig å være helt alene i disse dager, selv om jeg har en hel dyrehage rundt meg.. Hehe.. To bikkjer, to hamstere og to rotter.. Rottene flytter til nytt hjem i romjula da, så da er det ikke fullt så gæli lell.. Synes det er utrolig koselig med disse små dyra, de gjør ikke så mye ut av seg, og de er såå søte..


Maison er den brune og hvite og tilhører sønnen. Den beige heter Maikel og er Lillefeen sin. Den er så tam, den kommer springende når vi nærmer oss buret. Den har røde øyne og er veldig spesiell. Maison er litt mer reservert, men nysgjerrig til tusen bare han kommer ut. :) Han har svarte knappenålsøyne..

Resten av bildene får jeg ta i neste innlegg, vet aldri hvem som er innom bloggen.. Kan jo ikke avsløre alt enda, da er jo litt av moroa i morgen borte. ;)

Håper du også er ferdig med forberedelser, og at du nyter fred og ro som meg..:)

Jeg ønsker alle mine besøkende og følgere en Riktig God Jul og Et Fredfylt og Godt Nytt År!!!

GOD JUL!!!!!

Juleklem fra
Quiltefeen

6 kommentarer:

 1. Herlige Tildanisser Kristin, og kjempefine votter! Mottakerne blir sikkert storfornøyde! :) Kjempesøt nøkkelring du har laget! Det var vel litt plundrete. Og søte gnagere!
  Jeg er ikke akkurat helt ferdig, men det begynner å hjelpe .. skal pakke inn noen gaver, lage marsipan og bake noen slag (det blir i løpet av jula). Nå holder jeg på å lage et bokomslag i bursdagsgave og en toalettmappe i julegave. Støvsuger og rydder litt inni mellom. Liker å ha mange jern i ilden, akkurat som deg .. :)
  Tror jeg har skrevet det før, men .. ønsker deg en riktig god jul og alt godt i det nye året! :)
  Juleklem Lisa

  SvarSlett
 2. Hei Kristin:)
  Morsomt innlegg. Fine votter og nøkkelringsokk. Den likte jeg:)
  Begynner å bli ganske frdig nå jeg også. Bare litt ogjen på gaven til mamma, så er jeg klar.
  Kan tenke meg at du gleder deg til barna kommer hjem i morgen.
  Kos deg i morgen med fult hus og julekos.

  Ønsker deg en fantastisk og fin jul og et godt nytt år.

  Juleklem fra Terese:)

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en koselig julefeiring.
  Og noen dager fri til å kose seg med litt hobbysysler i romjula..

  Julehilsen fra
  Heget

  SvarSlett
 4. God jul og godt nytt år til deg og dine også!

  SvarSlett
 5. Er innom for å ønske deg en fortsatt God Jul og et riktig Godt Nytt År!

  SvarSlett
 6. Trivelig juleinnlegg! Jeg håper du har hatt en fin jul! Det har jeg. Mye folk og mye god mat, pakker og alt som hører med. Jeg ønsker deg et riktig godt nyttår! Juleklem fra _Siri

  SvarSlett