torsdag 6. desember 2012

En himmel full av stjerner.....

 Eller et bord i dette tilfellet.. :)

Jeg har hatt en runde med heklenålen. Jeg trengte litt avveksling fra alt annet, og disse stjernene har jeg heklet mange av tidligere.
Jeg bruker mine på juletreet hvert år. Synes de er så koselige, de kan hekles små eller store, det er bare å bytte garn etter ønske.
Her har jeg brukt Drops Cotton Light og heklenål nr 3.
Om du har lyst til å hekle stjerner du også, så finner du oppskriften her. ;)


 Stjernene er ca 7-8 cm i diameter. Jeg skal stive de litt i sukkervann, da holder de fasongen litt bedre. Disse blir med på julemessen i helgen.
(Så sant jeg blir bra, da.. Har vært syk i over en uke nå.. )Jeg har også sydd en strikkeveske til, den skal sendes i posten i dag.. :)

Dette stoffet har jeg hatt liggende en god stund, for jeg har liksom ikke fått meg til å kutte i det.. :) Men nå føltes det riktig, og jeg bare elsker fargene i stoffet. Vesken har fått lilla fór.

Jeg var også veldig heldig her om dagen for jeg vant en trøstepremie, et mønster, i give awayen til Lappetussa Ingunn!!! :))) Mønster er alltid kult!!!! :)))
Tusen takk Ingunn, gleder meg til å se hvilket mønster som kommer i postkassa.. :))

Forrige helg sto jeg på messe for første gang. Det var kjempekoselig, og jammen fikk jeg solgt litt varer også.. :) Det var over all forventning, så det ble en veldig positiv opplevelse. Samme lørdagen som messa, graderte sønnen min i karate. Han har nå oransje belte.. :) Dessverre gikk jeg glipp av graderingen, men pappan hadde tatt bilder og filmet så jeg fikk se det allikevel. :) Søndagen gikk med til mer karatetrening og på ettermiddagen var det juleoppvisning for Lillefeen med RG. (Rytmisk sportsgymnastikk).

Lillefeen

I år var det så mye folk, både gymnaster og publikum, fordi flere klubber har blitt slått sammen til én. Dermed ble det en lang kveld, men du verden så flinke de var!!! Jeg er lettrørt, det skal sies.. Jeg satt og tørket vekk tårer i øyekroken når jentene våre var utpå og danset. Først som tropp, og etterpå  hver for seg.

Jeg har lyst til å dele en liten videosnutt av Lillefeen, dette er hennes individuelle program i avslutningen.*STOLT* :)


(Håper jeg har fått til å legge den ut, si gjerne i fra om det ikke går å se videoen, så skal jeg heller fjerne den igjen.) Tror kanskje ikke videoen vil vises om du bruker Ipaden.. Hmm....

Ellers er jeg opptatt med julegaver, både å handle de og lage de. :) Håper, som hvert år, at de skal falle i smak.. :)

Ønsker deg en flott torsdag, takk for at du tok deg tid til å kikke innom. :)

Førjulsklem fra
Quiltefeen
 

3 kommentarer:

 1. Snufs-snufs, må tørke en tåre jeg å :) For et nydelig opptak av din lille-fe! De er bare så skjønne disse jentene. Min 22-åring var også med på RG da hun var mindre, mest i tropp, hun likte ikke å vise seg fram alene. Men, kor stolte vi var :) Hun har faktisk køllene med seg på konfimasjonsbildet, hehe :) Flotte stjerner du har heklet, disse har jeg lyst å prøve også!

  SvarSlett
 2. Kristen, me encantan las estrellas !!!!
  Tiene que quedar un árbol precioso !!!

  Yo también me emociono cuando veo las actuaciones de mis hijos, y no puedo evitar que se me escape alguna lágrima !!

  Un besito y feliz fin de semana !!

  SvarSlett
 3. Lekre stjerner og flott stjernebilde! Takk for tips! :)
  Og enda en flott strikkeveske! Kjempefint stoff!

  SvarSlett