søndag 16. desember 2012

Førjulsgave og en herlig kalender

Jeg føler at jeg ikke rekker over alt det jeg har planer om.
.
Tiden går fort.. Alt for fort!! So much to do.. Men som hvert år, så kommer jeg helt sikkert i mål i år også.. :)

Jeg strikker, hekler litt, baker og prøver å få med meg en og annen film på Netflix.. Har i grunn kommet frem til at jeg ser ikke tv, jeg HØRER tv.. hehe..

Vaniljedrømmer

Pikekyss

Det går i julegaveshopping og julepynting. Lillefeen kom hjem fra Rikshospitalet på fredag, og var veldig klar for at nå var det på tide å pyte til jul.. Aaalt for tidlig for mor egentlig, men i år fikk hun viljen sin. :) Jeg pleier ikke å pynte treet før dagen før lillejulaften.. egentlig....
Jeg elsker pynten som ungene har laget. Det er kanskje ikke et stilrent "ukebladtre", men for meg er det det flotteste treet. Gammel pynt sammen med nyere, og masse som ungene har laget opp igjennom årene..
Litt vanskelig å få et ordentlig bilde, for dagslys er mangelvare om dagen.
Det har kommet en halv meter med snø på to døgn, og nå regner det så det nesten spruter! Glatt??? Gjett om!!!
Om dette fryser på, skal ikke jeg utenfor døra med mindre jeg absolutt må, det er helt sikkert!
Juletreteppet sydde jeg for mange år siden, det er jeg veldig fornøyd med. Det er visst Yatzi også, for hun ligger stort sett under treet. :)

Jeg kom over en alldeles herlig ADVENTSKALENDER her for noen dager siden. Jeg falt i staver over den, rett og slett.. :) Det er heklede snøkrystaller, en ny krystall hver dag.. Det må være den flotteste kalenderen ever!!


Her er de få jeg har rukket å hekle så langt, tenkte jeg skulle hekle opp alle sammen, stive de og henge de samlet i vinduet etterhvert. :)
Oppskriftene på disse nydelige krystallene finner du på bloggen TANTE MONICA. Ta en titt du også, og hiv deg med på heklebølgen.. :) Du rekker fint å bli ferdig med alle, for det er ikke så mange rundene på hver krystall. Midt i blinken!! :)

Det klirrer i pinnene her for tiden. Jeg koser meg med tusen små prosjekter(alle de store er lagt på vent til etter jul). Jeg kom over et par bøker jeg bare MÅTTE ha. :) Og jeg venter spent på en liten bok fra USA også, i den er det strikkede engler.
Her er de andre to som jeg skal kose meg med i løpet av året som kommer, og de fremover også..


Jeg har allerede valgt meg ut et par av putene som skal lages først. Jeg har ikke kjøpt garnet enda, for jeg kjenner meg såpass godt at jeg antagelig ikke klarer å vente med å begynne på de.. *knis*.. Jeg er fullstendig håpløs der..
Musene på bordet laget jeg også for mange, mange år siden. De står trofaste på bordet mitt hvert år, og det er like koselig å ta de frem hver eneste jul..
Nå må jeg fortsette med mitt, har enda en del gaver som må bli ferdige.. :) Får heller legge ut bildene etter jul..

Jeg ønsker deg en fredelig og avslappet 3.søndag i advent..

Adventsklem fra
Quiltefeen

5 kommentarer:

 1. Ja, det er om å gjøre å ikke tenke på alt .. men ta en ting om gangen .. :)
  Fristende kakebakst!:) Skal snart begynne her også .. må gjøre ferdig 3 sminkepunger først .. Koselig pyntet juletre dere har og søt julepynt barne dine har laget!
  Nyydelige krystaller du har heklet! :)
  Skjønner du har mange jern i ilden (du også .. :)!
  Ønsker deg en avslappende og koselig søndag!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 2. Nå gav du meg julestemning;) Her var litt av hvert! Og barna sin julepynt opp gjennom årene har jeg sansen for;) Fortsatt god juleinnspurt!

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Du verden hva du holder på med da....skulle gjerne hatt litt av din
  Ikke i mål jeg men håper å få det til.....ja ja jula kommer uansett :)))
  Har prøvd meg på noen i advents kalenderen men det er ikke alle jeg får til.
  Ha en fin søndag
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei og god søndag:)
  Så koselig innlegg :) Kanskje jeg skal prøve meg på de heklede krystallene. Men først må jeg bli ferdig med de halv ferdige tingene jeg har i kurven min. kan jo bli spennende å se om jeg får disse krystallene like som på bildet.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ser ut som du har kommet langt i juleforberedelsene. Så morsom adventskalender! Krystallene dine var veldig fine:) Det blir nok nydelig i vinduet ditt når alle krystallene blir samlet:) Kos deg videre i adventstiden:)

  SvarSlett