mandag 31. desember 2012

Godt Nytt År!!

                                     

           

Da er det jammen siste dagen i dette året. Det har gått fort!! Det har skjedd mye, både positivt og negativt.

Jeg har vært igjennom to operasjoner, hatt to-tre lungebetennelser.(Ligger nede for telling i skrivende stund) Hmm..
Jeg sitter og tenker igjennom året som har gått, og det må påstås at det har vært mer gleder enn sorger. Det skal man si seg fornøyd med synes jeg.. :))

Jeg fikk en "fosterhund", altså en hund på fór i juni. Det har vært både en glede og en utfordring, hehe.. Mer egenrådig, sta og dominant frøken har jeg aldri vært borti, men nå begynner vi sakte å nærme oss samme bølgelengde. Hun er nå ni måneder, i absolutt rette trassalder hvor alle grenser skal testes ut. Og det gjør hun til gangs!!! Jeg var nær ved å gi opp her for en liten stund siden, men siden jeg ikke er en av de som gir opp med det første, så har vi klart oss igjennom det meste så langt. Sliten er jeg dog, det skal sies.. :) Nå er det ikke så lenge til vår og deilig vær, og da er også energien økende. Vi skal få det til vi, Yatzimor.. :)

"Jeg er sikker på at jeg gravde den ned her et sted.."

Yatzi vokste ganske fort fra Sara.. :)
Sara ligger på sin faste plass i sofaen, der har hun oversikt.. :)

Eldstesønn begynte på ungdomsskolen, han stortrives og gjør det kjempebra.. Han tok gull og sølvmedaljer i sin første karatekonkurranse, det var stooor stas!!...:) Jeg tar meg i å tenke på den lille gutten min, som langt i fra er så liten lenger. Han blir 14 år til sommeren, og om ikke så veldig lenge tar han meg igjen i høyden. Han er snill og god, tenåring så det holder til tider, men sånn skal det vel være.. :)
Lillefeen har sluppet unna med to-tre innleggelser på Riksen.. :) Hun stortrives med RG trening (rytmisk sportsgymnastikk) tre dager i uka, venninner, musikk og håndarbeid. Hun har arvet min interesse for alt håndarbeid, og det er jeg så glad for!! Håper hun får like mye glede av det som meg.. :)
Det virkelige store for i år er ONE DIRECTION, et boyband lot jeg meg forklare en kveld jeg ikke ante hva hun snakket om.. hihi..
Jeg skjønner at jeg datt av lasset en gang på 90-tallet.. Og sliter med å henge med i svingene på hva som er hot og hva som er not.. Her i huset er det altså One Direction og IKKE Justin Bieber!!! Ikke gjør den tabben der altså!! :))Jula har vært stille og rolig, med hyggelig familieselskap og masse god mat. Det var en skikkelig hvit jul, med masse snø som nå i disse dager regner bort. Det er ikke så mye igjen, og det er helt greit for meg.. :) Det eneste er at det blir såpeglatt ute når det plutselig blir så mildt og regn.. :/Denne lua strikket jeg til søs til jul. Jeg har brukt Fabel i sort og stjerner i gråmelert. Det ga en kjempefin efekt, og det ser ut som sølvstjerner.. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg tror den falt i smak.. :) Linken til mønsteret finner du HER. Den ble en del av et sett, sammen med hals strikket i Faerytale og tovede votter i Pt3 i hvitt. (nederst til høyre på bildet under).

.


Niesene mine fikk også votter og halser, den blå halsen med perler på, strikket i Malabrigo Lace, og den sorte er strikket i Nepal. Vottene er strikket i Pt3.
Yngste niesen min fikk også en Justin Bieber olapute med aplikerte hjerter på.. For der er det nemlig Justin Bieber som ruler!!! Ikke rart en annen stakkar går i surr...:))

Jeg fikk masse flott til jul, bl.a Mariusboka.. Wee!!! Den ønsket jeg meg.. Er i gang med en genser til meg selv, med rundfelling i sort og hvit alpakka fra Sandnes.
Det hadde jeg liggende fra et salg en eller annen gang tidligere i sommer.. :)


Det er snart et nytt år fullt av nye muligheter og kreativiteter.. :) Kos deg masse, gjør det beste ut av de mulighetene som byr seg.. :)

Jeg begynte å blogge om mine kreativiteter i april i år.. At jeg skulle få så mange lesere og følgere hadde jeg ikke trodd.. Tusen tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen hos meg, hadde det ikke vært for dere, hadde det heller ikke vært noen blogg.. :) Jeg er ydmyk og glad for at jeg kan bidra til å inspirere, som jeg lar meg inspirere av bloggene deres.. :) Gleder meg stort til et nytt år med masse inspirasjon og håndarbeid. Tusen takk nok en gang til alle dere herlige bloggere!!!

Jeg ønsker alle mine lesere og følgere et Riktig Godt Nytt År!!!!!

Nyttårsklem fra
Quiltefeen.

                                 
                           

8 kommentarer:

 1. Godt nytt år :) gleder meg til å fortsette å følge deg i 2013 :)

  SvarSlett
 2. Feliz 2013, Kristen !!!

  Un abrazo bien cariñoso !

  SvarSlett
 3. Likte veldig godt stjerneluen!
  Godt nytt år til deg også!

  SvarSlett
 4. Flotte ting! Gleder meg til fortsettelsen i 2013! Riktig godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 5. TUSEN takk for koselig kommentar inne hos meg ;) ALltid like kjekt å besøke deg også, eg må bare bli flinkere å gi lyd fra meg-det får været et nyttårs forsett!

  DU må ha masse god bedring og et riktig KOSELIG Nyttår ;))

  Go`Klem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 6. Det har vært litt av et år for deg, ja. Hva angår den fysiske helsen håper jeg du får et bedre år i 2013! Det er imponerende hvordan kreativiteten din har blomstret under disse forholdene (for det vet jeg jo at den har!) Gleder meg til et nytt bloggår og kontakten med deg gjennom bloggene våre:-)

  SvarSlett
 7. God kveld Kristin! :)
  Håper du er bedre! Koselig å følge bloggen din! :)
  Søte hunder du har! Kan tenke meg det er krevende ha hund inni mellom. Flott lue du strikket til søsteren din! Flotte votter og halser! Så fint du fikk Mariusboka du ønsket deg!
  Ønsker deg et godt nytt og kreativt år!
  God bedring!
  Klem Lisa

  SvarSlett