lørdag 12. januar 2013

Lørdagskos..

Det er kaldt ute, jeg fyrer i ovnen og koser meg med strikketøy.. Nok et prosjekt er i gang, denne gangen en flettegenser i brun Nepal.
Garn og mønster har jeg hatt en stund, kjøpte vel garnet en gang før jul. Det var jo salg på Strikkenett.. :)
Mønsteret er fra Drops Design, jeg falt vel først for kraven på genseren. Det er masse fletter på den, og den ligger så pent brettet nedover.
Du finner mønsteret hos Drops Design.. Modellen heter Cacao og har nr 143-2


 Nepal er et nydelig garn å strikke med.. Det er mykt og utrolig behagelig å ha på.. :) Gleder meg til å få den ferdig!!


Vrangborden på ermene består av fletter, og den er ganske vid så den faller så fint nedover hånda. Jeg kommer til å ha den litt nedpå, nesten som på bildet over.. en arm er ferdig og er i gang med nr. 2.. Det er raglanfelling og vil ha ferdig ermene først. På Mariusen strikket jeg ferdig bolen først, og det var et ork å måtte strikke to ermer ferdig før jeg kunne fortsette med mønsteret..

Jeg har fått tatt bilde av vesten i forrige innlegg.. Bildet er så som så, ikke så lett å ta et greit bilde av seg selv, men du ser i hvertfall hvordan den er på.. :) Den er god og varm, og deilig at den går litt nedover lårene.

Har i tillegg funnet flere prosjekter som jeg har lyst til å strikke, garn har jeg en god del av, så det er bare å velge og vrake.. hehe.. Jeg har garn til en Marius til, men det skal få lov til å ligge litt til. Den blir i tradisjonell fasong tror jeg.. Grå, hvit og mørk gammelrosa har jeg valgt til den. Så en eller annen som hadde strikket den i de fargene, og den var lekker!!

Jeg har litt Kauni garn liggende, og lurer litt på om jeg skal strikke Sinnasaujakka. Den er bare så kul!! Den har Vibbedille strikket, og hun har valgt kjempeflotte farger. Gro Vibeke som eier bloggen finner så utrolig mange flotte linker som hun villig deler med oss andre.. :) Det er jeg såå glad for, tusen takk for store mengder med deilig inspirasjon!! Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes, så er det virkelig verd et besøk!! :)

Jeg har vært og gått en times tur i dag(støl i baken allerede), merker at det er lenge siden jeg har gått langt.. Albuene har ikke vært glad i det, trodde virkelig ikke jeg skulle få vondt i armene av å gå tur!!! Men det stemmer faktisk.. Det har kun blitt korte turer rundt nabolaget det siste året.. Men nå går det ganske greit, og det var utrolig deilig med (meget) frisk luft. -6 grader og vind, det var kaldt!! :)
Nå kan jeg sette meg ned med god samvittighet med en stoor bolle med smågodt, Pepsi Max, strikketøy og en film på Netflix.. Skal kooose meg masse hele alenehelgen, lade batteriene til en ny arbeidsuke, og bare pusle med mitt.. :)

Du.. Bli med på give away hos Ednys puslerier da vel!! Link ligger øverst på høyre side.. Hun har en nydelig engel som ønsker seg et nytt sted å bo.. :) Lykke til!!

Tusen takk for at DU tar deg tid til å besøke meg. Det setter jeg utrolig stor pris på!! :)
Jeg ønsker deg en super helg!! Ta deg tid til å senke skuldrene og nyt helgen, det er nok stress i hverdagen som det er.. :)

Klem,
Quiltefeen


8 kommentarer:

 1. Det blir en flott genser! Vesten er også fin. Jeg holder på å montere en setesdalskofte ... den delen jeg liker minst :-)
  Men det må til for å bli ferdig.Ha en koselig strikkekveld.

  SvarSlett
 2. Så mye fint ..... Sauejakken var flott.
  Kunne tenkt eg den brune genseren også...men MÅ gjøre noe ferdig.
  Takk for koselig kommentar.
  Fin strikkende helg til deg
  Klem

  SvarSlett
 3. Que guapa estás con tu nuevo jersey !!!!

  Besitos !!!

  SvarSlett
 4. Den var flott! Og nepal er herlig garn å strikke av.
  Jeg holder på med marius, igjen.... Tror det blir de to siste på ganske lenge.
  Ha en koselig søndag :)

  SvarSlett
 5. Så flott den var, ha en kreativ strikke uke hos deg!

  SvarSlett
 6. love the pull...
  www.theprincessgown.com

  SvarSlett
 7. Hei;)
  Den var NYDELIG!! og den vrangborden på ermene!!!
  Spennende prosjekter du holder på med. Nepal har jeg ikke prøvd! Er lite flink til å utforskr nye garntyper:/
  Kjekt at det er flere som har NOEN prosjekter på gang. Er en stor trøst når guttene-alle tre- sukker litt;)))

  Takk for kommentaren inne på bloggen min;)

  KLEM;))

  SvarSlett
 8. Hei.
  Så fin den genseren var. Det var lurt å strikke ferdig armene først når man strikker ragland. Det skal jeg gjøre neste gang også.
  Enig at Nepal er et fint garn å strikke med. Holder på med et teppe i Nepal nå, og håper på å bli ferdig med det i løpet av helgen.
  Ønsker deg en fin og avslappende alenehelg.
  Klem Terese

  SvarSlett