lørdag 16. juni 2012

Jeg falt pladask.. igjen.... :o)Jeg kjøpte boken Norsk Strikk her om dagen. Der var det utrolig mye lekkert, men det var spesiellt en tunika jeg falt for. Tror det var mye pga fargene, svart og lilla. Jeg er veldig svak for lilla.. hehe..
Jeg har kjøpt garn, det ble Falk fra Dalegarn og pinne nr 4, og det ble håndarbeidet som ble med meg på karategradering i Jotunhallen i dag. :)


Det får ta den tiden det tar, for må legge det fort fra meg da jeg stivner i albuen. Men du så artig med et nytt strikketøy!! (Som om jeg ikke hadde nok garn fra før..) Og jada, holder på med nettet som jeg nevnte for et par innlegg siden. :) Bare en ting å si: I'm back in the game!! Hihi....


Jeg vil også reklamere for en super give away hos LeKaQuilt. Hun har passert utrolige 250.000 besøkende, og har over 400 følgere.. Wow!!


Det er imponerende, og har du ikke vært der, så anbefaler jeg virkelig at du tar turen innom.. Masse lekkert, og masse inspirasjon og hente der.. :)

Da vil jeg ønske deg en fortsatt god helg, og takk for at du tok deg tid til å kikke innom. :)

Quiltefeen

3 kommentarer:

 1. Me alegro mucho de que ya estés casi recuperada !!

  A mi también me encanta el morado, y combinado con negro queda espectacular !!
  Ya tengo ganas de verlo terminado !!

  Un besito y feliz fin de semana !! :)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset, skal titte innom!:))
  ...og jeg fikk plutselig klikket meg innom deg også, og det ble jeg glad for! Ser vi har samme interesser...;)) jeg syr litt jeg og, men jeg ser også at du er jo proff med symaskinen og strikkepinnene! Jeg blir så inspirert, takk!:))

  Legger meg til som følger hos deg, jeg- gleder meg til å besøke deg igjen!:))

  God helg, og god klem til deg:)

  Janne:)

  SvarSlett
 3. Stilig og spesiell tunika!
  Kos deg med strikkinga! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett