tirsdag 12. juni 2012

Nye pakker i posten!!

Wee!! Fikk pakke i posten i dag. Og fikk en på lørdag. :))
 På lørdag ble jeg superoverrasket over hva som lå i postkassa.:

Det var 75!! glidelåser som jeg bestilte på Zipit. Hadde bestilt de fire dager før! Erfaringen tidligere med bestillinger fra USA, har vært opp til fire uker. Så gjett om jeg ble glad!! :)) Fikk også med en stk pynt til å henge på, som du kan se på bunten til venstre.
Det er så mange fine farger.. Og utrolig billig i forhold til her. Tror jeg betalte rundt 250 kr for alle sammen..
Og så var det pakken som kom i dag. Fra Shabby Fabrics.. Det ligger linker lengre ned på høyre siden under nettbutikker.

 De søte hjerteknappene og 1 m med lilla bånd måtte jeg bare ha...:) De to lyseste stoffene er mer lavendelfarget enn på bildet. Ser for meg søte sminkepunger. Det sorte kan tenkes blir en veske, men ingenting er planlagt enda.. Har sikkert skiftet mening flere ganger før jeg får brukt stoffene.. :)
Jeg venter i spenning på en pakke til fra samme sted, pluss noe garn.

Det er syvær her, ganske kjølig, overskyet og ikke noe å være ute etter.. Jeg skal prøve meg litt på syrommet i ettermiddag, har så lyst!
Jeg blir bedre for hver dag som går(heldigvis), og nå begynner jeg så smått å kunne bruke armen uten at alt gjør vondt.

Jeg er ute å går tur med bikkjene, og her om dagen gikk jeg forbi Mosserødeika. Det er et 200 år gammelt eiketre, og står et par minutter unna her jeg bor. Jeg er utrolig fascinert av gamle eiketrær, spesielt når de står der i all sin prakt uten blader.. Da kan man se alle grenene som strekker seg mot himmelen og fletter seg inn i hverandre. Tenk for en historie de kunne fortalt!!!!


Treet er enormt stort og vakkert, og det trengs mange barnearmer for å nå rundt stammen(skolen nedenfor pleier å ta med seg 1.klasse dit for å måle hvert år). Stammen er nesten 5m i bånn. De måtte kutte et par store grener for noen år siden, for de hang faretruende lavt over veien. Måtte det få stå i mange hundre år til!! :)

Nå tar jeg meg en tur ut og får meg litt luft, og så litt prøve-å-sy-tid.. :)))

Jeg setter umåtelig stor pris på alle de koselige kommentarene og alle god bedring ønskene jeg har fått.. :) Det varmer langt inn i hjerteroten..Tusen takk!! :)

Ha en fortreffelig tirsdag!!

Quiltefeen

3 kommentarer:

 1. Hei. Da er vi vel minst to som syr i kveld. Jeg har hatt litt sytørke, men nå står symaskina der på bordet (jeg drømmer om eget syrom!). Blir artig å se hva du får til av innkjøpene dine! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med spennender saker i posten:-) Glidelås går det jo mye av så det er kjekt å ha i bakhånd.
  Ha en finfin tirsdag.

  SvarSlett
 3. Å så mange glidelåser! Lurt å kjøpe der! Kanskje jeg skulle prøve også! Flotte stoffer og søte knapper. Det er kos med pakker i posten! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett