torsdag 10. mai 2012

Give away og eplegrønt.. :)

Rosehagen har en flott give away på gang. Du finner den her :)

Det er alltid så koselig og spennende med give aways, for en har jo alltid et lite håp om at den heldige er akkurat deg.. Ikke det at jeg lider av særlig vinnerlykke, men spenningen er der uansett. :)
Jeg er nemlig evig optimist, og har troen på at en dag er det min tur.. hehe.. Er like greit å ha en positiv innstilling til livet, for da blir dagen så mye bedre med en gang. Det er kanskje ikke alltid helt lett å leve opp til dette, for alle har jo sine mindre gode dager. Men mitt motto er: Carpe Diem. Grip dagen, og gjør det beste ut av det. :) Jepp... Har det tatovert på armen min, jeg.. ;)


Litt strikking har jeg fått til i dag. Blir lange pauser innimellom, for albuen er langt i fra god om dagen. Men jeg kan ikke sitte med hendene i fanget heller! Så da får det gå som det går. :)
Og jeg har bestilt meg litt garn på Strikkenett i dag. Det ble Drops Baby Merino og Fabel i skikkelige gladfarger. Oransje, cerise og turkis. Jeg har planer for garnet, men det kan fort endre seg innen jeg får garnet.. hihi.. Men planen er en stola, eller langt sjerf.. Kall det hva du vil. Jeg fant et mønster som jeg falt fullstendig for, men tror det var fargen jeg falt mest for: det var KNALLgrønt!! Skikkelig kul farge.
Bare se her:

Mønsteret heter Spring Leaves og ligger gratis på Ravelry. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad av denne fargen, altså.. :)
Må prøve å finne denne fargen i et egnet garn. Men enn så lenge blir det i en av de fargene jeg bestilte i dag.


Tusen takk for alle kjempekoselige kommentarer jeg har fått!! Jeg blir ydmyk og rørt over at så mange har funnet veien til meg. En stor takk til Siri som publiserte et innlegg om meg, og som gjorde at så mange av dere har tatt turen innom. :)))
Håper jeg klarer å fange interessen sånn at dere kikker innom av og til.

Ha en strålende kveld videre..

Quiltefeen2 kommentarer:

  1. Ååå så mye fint du lager !
    Likte kjempegodt den fine koselige vesken ! Og den fine
    halsen du har strikket !

    SvarSlett
  2. Flott skjerf, men ser ut til å være litt arbeid på det. Litt FOR frisk farge for meg, men med en dyp rød kan jeg jo kalle skjerfet "Autumn leaves" i stedet.

    SvarSlett