onsdag 9. mai 2012

Lykken er...

Å komme hjem etter en hyggelig kveld med lappeglade damer, med nye stoffer!!! :)

Det ble litt mer shopping i går enn det jeg hadde tenkt, men det visste jeg jo.. :) Er det ikke alltid sånn det blir da?? Og når det i tillegg er SALG på stoffer, så er det jo virkelig ikke til å unngå å komme hjem med noen kupp..
Quiltelaget mitt hadde treff i går, på Quiltefryd i Tønsberg. Og der var det duket for kurs i søm over papir, og selvfølgelig litt shopping  mellom slagene.
Praten og pengene satt løst hos de fleste, tror jeg.. :) Og det er jo bare sååååå moro å kunne utvide lageret, om enn bare litt.. eller litt mer enn litt... :p
Bilder fikk jeg jo ikke rotet meg til å ta ... Men jeg har jo stoffene da....


 Som du ser, så har jeg fått med meg litt mer enn stoffer. Det ble tre mønster og en søt, herlig liten boks med knappenåler med rosa hoder. :)

200 stk :)

 Datteren min lurte veldig på hva jeg skulle med boksen, for jeg tror hun hadde veeeeldig lyst på den.. :) For hun samler på alt og ingenting, og trenger en million bokser og skuffer og bager, og esker til å lagre alt. :)
Men denne er MIN!!
 Ps: hun syr hun også, og hun har bursdag om tre uker.. så da kan det vel hende at det dukker opp en liten boks, kanskje fra Sara? :)

Jeg fikk også kjøpt bakstykke til mitt Roseteppe fra AnnaKa. Det har vært ferdig en lang stund, og jeg hadde kjøpt bakstykke.. Men jeg fant ut at jeg ikke ville ha hvitt, så da ble det liggende.
Men NÅ skal det gjøres ferdig, jeg har satt meg opp på UFOliste.. Og det skal være ferdig til novembermøtet i quiltelaget.
Da har jeg god tid.. eeeeehhh... kjenner jeg lusa på gangen, sitter jeg vel pal og jobber på spreng den siste uka før....Noen som kjenner seg igjen?????? Hehe.. Håper ikke det bare er meg som tar i bruk skippertakmetoden sånn dann og vann.....


Bakstykke til Roseteppet

Jeg falt fullstendig for de rosa stoffene, der er det nemlig skimmer i "dottene" :) Vanskelig å få tatt bilde så det synes.. Jeg tenkte med en gang på små sminkepunger til små frøkner.. Så her er det bare å sette i gang.. :) Har også funnet frem en ufo som har blitt et slags evighetsprosjekt... Det blir dratt frem sånn omtrent hvert skuddår, og nå er det visst dags for å hekle et par runder igjen.. :) Kanskje det kan bli ferdig en eller annen gang.. :)

Jeg har det litt travelt om dagen, for jeg har akkurat fått vite at jeg skal operere den første albuen om et par uker eller tre. Dermed har jeg plutselig veeeeldig mye jeg skulle ha sydd, strikket og heklet på de ukene. Men siden jeg bare orker å sitte litt av gangen, får jeg heller ta det igjen når jeg er oppe å går igjen. :)Hva slags garn det er husker jeg faktisk ikke.. Fordi det begynte som et heklet teppe i bestemorsruter, noe jeg fant ut at jeg ikke likte allikevel. Det er vel et par år siden nå.. :) Dermed blir resten av garnet til et sjal. Men det er i allefall mohair i det. Og det viktigste er at det ikke stikker.. :)

Med dette ønsker jeg deg en super onsdag ettermiddag, og takk for at du tok turen innom.. :)

Quiltefeen

5 kommentarer:

 1. Hei Kristin! Der fant jeg bloggen din - så flink du er ;o)
  takk for i går - ser på innkjøpene at du koste deg ;o)
  Skal legge deg til på Sfj.Quiltelag.
  Jeg blogger på:
  http://quiltmania.blogg.no
  Hilsen Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann.. :)Takk..:) Ja, takk for i går.. Var så trivelig. Du er lokalisert og lagt til lista for en stund siden.. :)
   Kristin

   Slett
 2. Jeg har surfa rundt på bloggen din, mye fint du har laget! Og jeg kjenner meg igjen i dette med engelsk strikkemønster. Selv ikke min engelske venninne kunne hjelpe med faguttrykka, så da gremmes ikke jeg om jeg ikke forstår!
  Godt å høre at det er mulig få handla litt hos Quiltefryd.... Lappelaget mitt skal dit i juni, og jeg regner med vi også kommer til å legge igjen litt penger der.
  Jeg legger deg til i blogglista mi, så kan jeg se hva du lager videre også! Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 3. Her har du fått med deg mye fint og kjekt-å-ha ;) Og jeg tviler ikke på at du får brukt det. Gleder meg til å se resultater fremover;)

  SvarSlett
 4. Hei;)
  Så mye lekkert du fikk med deg heim;)
  Rart med stoffer selv om vi har skapene fulle!

  Titt gjerne innom bloggen min,
  jeg har en Give away på gang;)

  Torsdagshilsen fra Ann-M.

  SvarSlett