tirsdag 15. mai 2012

Weee!! Jeg har fått pakke i posten.. :))

Jeg har ventet på denne, egentlig helt fra bestillingen ble sendt..hehe.. :) Men synes egentlig at fire dager er lenge å vente, når jeg har hatt bestillinger som bare har tatt snaue to tidligere.
Men nå er den her, og jeg kan kose meg med fargene mine..
De foran er Alpaca, de oransje er Baby Merino, og de bakerste er Fabel. 
Den som ser lyseblå ut, er egentlig mørk turkis, men det var vanskelig å få frem.. Synes det var vanskelig å få riktig inntrykk av bildene til Strikkenett også.  Jeg har kun et nøste med grå alpakka, for jeg mangler bare fem(!!!) omganger på en hals.
Jeg har også kjøpt et nøste mørkegrønt til sjalet mitt som jeg har nevnt tidligere, for jeg gikk jo selvfølgelig tom der også.. Det positive der, var at jeg fant ut hva slags garn jeg hekler med.. :)) Det er Kitten Mohair!! Jeg husket nemlig hvor i butikken jeg fant det den gangen. :)
 Så nå kan jeg fortsette litt til før jeg går tom for neste grønnfarge. Kjøper heller etterhvert, for dette er et prosjekt som kommer til å ta en evighet.


Dermed vil jeg tørre å påstå at jeg har litt å pusle med fremover.. Hihi...:)))))

Jeg har også fått ferdig løperen fra forrige innlegg. Jeg har quiltet rundt blomstene, og sydd på en enkel svart lukkekant. Det gikk med maaaaange knappenåler for å holde lukkekanten på plass, for det er en ganske lang løper. Den er ca 42x17 inch (106x43 cm). Og en liten hemmelighet mellom deg og meg: jeg syr lukkekanten på maskin... For denne dama har ikke tålmodighet til å fisle med det.. Hehe..


Her synes stoffene litt bedre.. :)

Jeg må si meg fornøyd med resultatet, og jeg håper at den faller i smak hos mottakeren neste uke.

Nå blir det en stund foran tv'n, og prøve å glemme tannlegetimen i morgen.. Uææ!!

Ha en strålende kveld, og takk for at du kikket innom. :)

Quiltefeen

1 kommentar:

  1. Så masse fint garn og kjempefin løper! :)
    Før syntes jeg lukkekant var kjedelig, men nå som har har lært meg å sy med usynlige sting, er det bare kos å ha et håndarbeid. :)
    Klem Lisa

    SvarSlett