søndag 6. mai 2012

Teststrikket hals

Jeg har vært så heldig å få lov til å teststrikke et nydelig mønster til en hals. :)) Mønsteret er det Marianne Steinnes som har laget.
Jeg har valgt å strikke den i Faerytale fra Du Store Alpakka på pinne nr 5. Et alldeles nydelig garn til et alldeles nydelig mønster.
Tusen takk for at jeg fikk lov til å strikke denne. :)


Halsen er fantastisk myk og varm.


 Denne helgen har gått i to hundre, minst.. Vi har vært i Asker på Glade RG dager, hvor datteren min har konkurrert. RG er rytmisk sportsgymnastikk. Det ble medalje og diplom :) Dette er den første konkurransen hennes, og hun var så fornøyd og sliten når vi dro hjem fredag kveld. :)

Lørdag var det duket for konfirmasjon for min nydelige niese, og for en flott dag det ble!! Været var så som så, men hva gjør vel det når dagen ble så flott?? :)
Så idag er det litt ligge-på-sofaen-dag, uten å gjøre så veldig mye.. hehe.... Må jo være lov det????

Det er også dugnadshelg i sameiet her jeg bor.. Det ryddes og ordnes, klippes og rakes, og de fleste er nok klare for vår og sommer nå. :) Jeg vet at det er i allefall jeg!!


 Denne stemorsblomsten har dukket opp ved siden av min lille syrinbusk. Synes fargen er så utrolig fin!! Lilla, gjerne den mørke fargen, er nok min favorittfarge.
 Jeg har allerede rukket å klippe plenen en gang i år. Og nå skal jeg ut å klippe den igjen. Det vokser og gror, er nesten så man kan høre det. Fantastisk!!
Våren er den aller beste årstiden for meg. Da våkner alt til liv, og vi har fortsatt sommeren å se frem til.. :)

Med dette ønsker jeg deg en strålende søndag hvor enn du måtte befinne deg. :))

Quiltefeen


2 kommentarer:

 1. Hei. Nå har jeg hatt en fin stund med å kikke på bloggen din. Det må være deg som handlet av meg for en liten stund siden? Jeg synes flere skal få tilgang til bloggen din så nå fyker du inn på blogglista mi. Også fikk jeg se de søte sminkepungene du har laget etter min syveiledning. Kanskje jeg kunne låne et av de bildene også skal jeg gi bloggen din litt ekstra reklame som takk for lånet? Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei,så koselig at du tok deg tid inne hos meg.. :) Ja, det var jeg som handlet hos deg, og jeg er kjempefornøyd!! Bruk gjerne bildene, og det som måtte være av interesse. Jeg er kjempeglad for litt drahjelp.
   Ha en super mandag. :)
   Kristin

   Slett