fredag 18. mai 2012

Rare hus og kule fugler.. :)

Jeg har sydd to spisebrikker i dag som jeg skal gi i gave. De er sydd etter mønsteret "Rare hus og kule fugler" til AnnaKa.
Her er det bare å dra frem restekassa, og velge og vrake i diverse farger. Det er så alright med prosjekter hvor en kan få muligheten til å bruke opp de små bitene som alle quiltedamer(og menn) aldri har hjerte til å kaste.. :)


Fuglene har fått perler til øyne, så nå har de full oversikt over hvem som kommer og går til enhver tid. :))

Jeg fant denne bortkommen nederst i hagen, delvis gjemt under en løvetann. Jeg synes forglemmegei er så søte blomster, at jeg måtte flytte den til et sted hvor den kan blomstre i fred. :)


Jeg gikk energisk til kamp mot løvetannen på plenen, men i år som i fjor(og årene før) føler jeg at det er en kamp jeg taper med glans. For hver løvetann jeg drar opp, popper det opp fire nye bak meg. Dermed lukker jeg heller øynene en stund fremover. Trøsten må være at når den er ferdig å blomstre, så er den tross alt grønn...
Jeg vil heller hvile øynene på petuniaen :)


Jeg er sent i gang med å kjøpe og plante blomster i potter og kasser. Det har ikke vært hverken vær eller temperatur til det. Men SNART!! :)

Ha en super kveld videre, og takk for at du tok turen innom..

Quiltefeen

4 kommentarer:

 1. Desse brikkene er så fine!! Fine og tidløse farger du har brukt;) Og forglemmegei er veldig søte, ja. Dette får meg til å føle at jeg må tipse om bloggen til datter mi, Birgittes forglemmegei. Hun har også hund, strikker, hekler, syr og stitcher, som du. Under profilen ligger link til den gamle bloggen hennes, og der har hun bl.a. brukt disse husmønstrene til kjempefine bilder.

  SvarSlett
 2. Hei! Så kjekt at du fant veien til bloggen min, for da fant jeg din:) Takk for fine kommentarer! Måtte ta meg en runde rundt i bloggen din og blir både inspirert og imponert av alt det fine du har laget:) Legger meg til som følger. Spisebrikkene dine var veldig fine:) God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Og hunden din var forresten nydelig fin! Morsomt å lese at hun ligger ved siden av deg når du syr, men at hun også sier ifra når det har gått for lang tid uten kos;) Hunden min gjør akkurat det samme:) De er herlige disse firbente vennene våre:)

  SvarSlett
 4. Så søte fugler! De hadde personlighet!

  SvarSlett